Girona

“Hem de saber neutralitzar el seu joc ofensiu”

Íñigo Pérez Entrenador Rayo Vallecano

L’inici d’Íñigo Pérez al capdavant del Rayo no és fàcil: després d’empatar contra el Madrid, visita Montilivi. “L’escenari és diferent del de l’altre dia, el moment també és diferent, però la dificultat és màxima”, va dir. El tècnic navarrès també va valorar la feina de Míchel a Girona: “El seu treball està sent alabat per tots perquè els resultats i la classificació fan arribar la crítica a molts llocs. Quan no guanyes no surts tant, i me n’alegro molt per ell. L’he patit de rival com a jugador i com a segon entrenador. És una persona que s’ha d’observar, analitzar i imitar comptant que cadascú té les seves virtuts”, va dir Pérez.

El Rayo i el Girona ja s’han vist les cares aquest curs; la vegada més propera, el partit de copa a Montilivi: “No em toca fer una crítica d’aquell partit amb un altre entrenador. Respecto molt el seu treball i no diré el que es va fer malament. En un escenari de defensa nostra continuada durant molts minuts s’acabaria imposant el seu nivell, i és un escenari que no m’agradaria”, va explicar el de Pamplona, que va parlar de la dinàmica del Girona: “Fa un parell de partits que no estan tan fins, però només en els resultats. Els seus números a casa ens ajuden a preparar un escenari de dificultat. Per guanyar haurem de neutralitzar el seu poder ofensiu”, va dir el nou tècnic del Rayo, Íñigo Pérez.

ELOGIS A MÍCHEL

“Els resultats i la classificació fan que l’alabem més, me n’alegro molt per ell”

LA DINÀMICA

“Fa un parell de partits que no estan tan fins, però només en els resultats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)