Girona

Míchel: “Hem de valorar aquest equip, no és fàcil arribar fins aquí”

El tècnic madrileny ha comparegut a la sala de premsa després de la victòria contra el Rayo: “Volíem controlar l’home lliure d’ells, però ens ha faltat la continuïtat pe ser masses verticals i teníem pèrdues. Per sort les pèrdues eren en profunditat i el Rayo no tenia contracop”, ha explicat Míchel que també ha valorat positivament el treball sense pilota del seu conjunt: “La nostra pressió ha sigut molt bona i el dos per dos per fora l’hem treballat molt bé. No he vist cap situació clara d’ells. A la segona part hem començat millor i el gol ens ha donat la tranquil·litat. Hem treballat molt en la recuperació, Yangel ho ha fet molt bé, i hem pogut jugar amb espais on som molt bons”.

Un dels pocs tocs d’atenció era l’accés de ganes i precipitació per atacar la zona tres després d’una mala dinàmica de resultats a la lliga: “Com que veníem de tres partits sense guanyar volíem acabar massa ràpid les jugades. A Yan li he dit que es calmés després de perdre vuit pilotes”, ha argumentat el tècnic del Girona. També se li ha preguntat per la pressió que suposa competir a dalt de la taula: “És normal tenir-la i aquesta pressió per lluitar a Champions és bona. S’ha de valorar. Tots ho hem de sentir i ahir vaig veure un Celta Cádiz i aquestes situacions són molt complicades. De guanyar ens hem posat segons i s’ha de valorar on estem. Aquest equip ens ha portat fins aquí i no podem perdre aquest dinamisme que tenim”.

Finalment, Míchel ha volgut lloar el partit dels seus jugadors: “El partit defensiu d’Eric i David és molt bo. També Miguel que ha guanyat el duel a De Frutos després d’un partit on va patir molt. També parlo de Couto o Yangel, per mi el millor. Aleix ha fet una bona segona part i Savinho és molt important per nosaltres, pot ser havia d’aparèixer abans. No em vull centrar amb cap jugador perquè tots han estat molt bé. Això és el més important del dia a dia, que tots siguin importants”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)