Girona

Couto i Savio, convocats amb l’absoluta de Brasil

El Girona tindrà doble representació a la selecció absoluta del Brasil. Un fet inèdit fins a dia d’avui. Couto i Savinho son a la llista de 26 homes de Dorival Júnior per jugar dos amistosos contra Anglaterra i Espanya el 23 i 26 de març, respectivament.

La ’canarinha’ que jugarà a Wembley i al Santiago Bernabéu, s’endurà una de les sensacions de la temporada, Savinho, per primera vegada. L’extrem de dinou anys és qui completa més dribblings de la Lliga, a més a més de tenir un bon repertori de set gols i set assistències. Couto no es queda curt. El lateral dret de Coritiba ja acumula set assistències i dues dianes entre copa i lliga. Uns molt bons números que també el van portar a debutar amb l’absoluta de Brasil el passat mes d’octubre.

Així doncs, els dos futbolistes entrenats per Míchel Sánchez compartiran vestidor amb estrelles mundials com Ederson, Danilo, Marquinhos, Casemiro, Paquetá, Martinelli, Raphinha, Rodrygo o Vinicius, entre d’altres. Els enfrontaments es disputaran entre setmana el dissabte 23 a Wembley i el dimarts 26 al Bernabéu, en uns dies on la lliga no es disputarà. Després del cap de setmana de la jornada contra el Getafe al Coliseum, el 16 de març, i abans de rebre el Betis a Montilivi, el 31 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)