Girona

Un pas important

Girona. El president del club blanc-i-vermell, Delfí Geli, valora la construcció de la ciutat esportiva a Vilablareix

Un cop publicada la notícia de la tramitació del permís d’obres per part de l’Ajuntament de Vilablareix dijous, ahir va ser el Girona, a través del seu president, Delfí Geli, que va valorar la situació en un vídeo publicat a les xarxes socials del club. A partir del vistiplau del municipi gironí, el club ja ha fet públic què es construirà la primera fase de la ciutat esportiva als terrenys de la Massana. “L’Ajuntament de Vilablareix ja ens ha donat el permís d’obres on els propers dies podrem començar a treballar en els dos camps, on es podrà entrenar el primer equip, i juntament amb el gimnàs, vestidors i oficines de l’staff tècnic com la direcció esportiva”, va dir Geli sobre el gran projecte de club i la primera gran propietat que tindrà el Girona sota el nom de City Football Academy Girona (CFA Girona).

La primera fase és transportar totes les instal·lacions que hi ha actualment a La Vinya –PGA de Caldes de Malavella– i on el primer equip treballa diàriament. El més important, per al primer equip, serà la construcció de dos camps híbrids amb les dimensions de Montilivi, idèntic a La Vinya. Ara bé, la construcció no serà en barracons i instal·lacions provisionals sota tendals com actualment, sinó que serà en construcció d’obra i tot aprofitant edificacions com la masia de la Massana adquirida pel club i que vol conservar el seu patrimoni arquitectònic, d’un gran valor. Allà hi faran totes les noves oficines i serà la seu institucional del club.

El màxim representant del club així ho va valorar: “L’objectiu és que a l’estiu, a l’inici de la pròxima temporada, l’equip pugui començar a entrenar-se aquí. És un pas estratègic per al creixement de la nostra entitat, en un lloc privilegiat on tots els nostres equips i jugadors tindran les condicions necessàries per al creixement del seu talent.”

El Girona preveu invertir 25 milions d’euros en total per a la nova ciutat esportiva, que es construirà, com va informar el club, en tres fases. El terreny serà de 23 hectàrees i s’hi conservarà un parc de salut per als veïns de Vilablareix. El club també té pensat, en un futur no gaire llunyà, portar-hi la residència de les Hortes, ara als Maristes

LES REACCIONS

En els propers dies es començarà a treballar en els dos camps per al 1r equip, el gimnàs, els vestidors i l’oficina del cos tècnic
L’objectiu és que a l’estiu s’hi entreni. És un pas estratègic per al creixement de la nostra entitat
Delfí Geli
president del girona f.c.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)