Girona

“La lliga ens dona la vida i no ens podem despistar”

Javier Aguirre Entrenador del Mallorca

Ahir, Javier Aguirre va tenir una feinada per rebaixar l’eufòria a la sala de premsa després de classificar-se per a la final de la copa: “El que ens acaba donant la vida és la lliga i no ens podem despistar. Falten molts partits i el Cadis el tenim a només sis punts.” Un dels factors que preocupen més el tècnic dels barrals no té a veure amb la mentalitat, però. “El partit va ser molt tard, l’endemà no ens vam entrenar i vam aterrar a Palma. Em preocupa més el tema físic que el mental”, assegurava Aguirre, que també va dir que durant el partit creia que perdrien gent per l’exigència a les segones parts del Girona.

El mexicà espera el millor Girona, malgrat que ha perdut més punts als darrers enfrontaments: “Míchel no ha canviat res i són fidels a la seva essència. Els rivals contra qui van jugar van ser millors i van cometre errades en la sortida de pilota a Bilbao i Madrid.” Aguirre tampoc es vol refiar del partit de copa en què el Mallorca va eliminar el Girona a Son Moix. “Estan lluitant pel títol de lliga i això és molt bonic. Són molt bons movent la pilota de costat a costat, fent el camp gran i jugar a l’un contra un quan estan rendint bé”, va dir Aguirre, que va celebrar el retorn de Raíllo a la convocatòria i va explicar la situació de Maffeo, exjugador del Girona, que s’està recuperant d’una lesió.

PROBLEMES FÍSICS

“El partit va ser tard i l’endemà no vam fer sessió; el físic em preocupa ”

SOBRE EL GIRONA

“Estan lluitant pel títol i això és molt bonic. Són molt bons en atac per banda”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)