Girona

Míchel: “Ens ha faltat agressivitat en atac”

Míchel Sánchez, tècnic del Girona, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació escassos minuts després de confirmar-se la derrota del seu equip a Son Moix contra el Mallorca (1-0). El de Vallecas ha valorat el matx en el qual no ha vist als seus jugadors lluny de la derrota.

Diferent a la copa

“Ha estat un partit diferent a la copa. En la primera part no hem estat bé en la zona tres i no hem estat profunds però ells tampoc. És l’equip que més duels aeris guanyen i el partit estava controlat en aquest aspecte. Sabíem que hi hauria molt igualtat, perquè no et deixen girar, córrer… podia haver passat qualsevol cosa”

Tres derrotes seguides a fora

“Han estat tres partits diferents. Sempre miro el partit a partit i a Son Moix podíem haver guanyat, potser sense ser just, però no hem estat inferiors al rival com per perdre. Al Bernabéu sí, i a San Mamés ens va costar però vam poder empatar al final. Quan guanyes sembla que s’oblida una mica el que estàs fent. Estic decebut amb el resultat però no amb el nivell de l’equip. El fet de posar-se per davant els hi ha donat tranquil·litat”.

El vent

“Sempre dificulta el joc fluid ja que seca el camp i el jugador no està còmode en els controls o les passades. Va més estrany l’esfèrica però ha estat pels dos equips. Pot condicionar en aspectes però no en el resultat”, ha explicat el madrileny

Jhon Solís

“Ha fet un bon partit i ha crescut molt. Volíem un jugador amb capacitat física per guanyar duel. Ha fet una bona feina, és molt important per nosaltres, ja té un gran present i un gran futur pel club”.

El gol

“M’han dit que era mà i m’ho deien amb seguretat. Pensava que xiularia mans. La targeta ha estat per protestar per una entrada a Savinho, han tallat contracops sense possibilitat de disputar la pilota etc.”

Només dos canvis

“En el meu capa hi havia treure Pablo Torre abans però amb la sortida de Portu he vist que ja teníem profunditat. El segon canvi hem mantingut a Dovbyk i una nova possibilitat de rematada. Pel centre teníem opcions amb Tsygankov, Yan Couto o Savinho. Hem tingut opcions, ens ha faltat rematar millor i no veia cap jugador cansat o que no pogués seguir”, ha sentenciat l’entrenador del conjunt gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)