Girona

Ciutat sense impacte negatiu

Girona. L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis, nega que l’arribada del Girona causi perjudicis al municipi. “Nosaltres ho celebrem”

L’alcaldessa de Vilablareix, Maite Tixis (ERC), ha celebrat l’arribada del Girona al municipi i nega que la construcció de la ciutat esportiva al sector de la Massana causi perjudicis. “No tindrà un impacte negatiu. Ho hem treballat amb ells. Volem que no sigui un servei aïllat al poble, sinó que formi part de la comunitat i l’entorn social de Vilablareix.”

En el càrrec des del juliol del 2022 i amb majoria absoluta revalidada el maig de l’any passat , Tixis afirma que el projecte representa un avenç per a Vilablareix. “Nosaltres celebrem que passi això, que hi hagi hagut un acord entre privats [el Girona i els propietaris]. En el seu moment, es van fer tots els informes pertinents i la Comissió d’Urbanisme va donar el vistiplau perquè tirés endavant.”

Les obres van començar dilluns amb la construcció de dos camps d’herba híbrida, un gimnàs, uns vestidors i uns despatxos per al primer equip. La junta de govern local de l’Ajuntament de Vilablareix havia donat el dijous 29 de febrer la llicència d’obres al Girona. Per Tixis, la ciutat esportiva del Girona (l’acadèmia) “quedarà molt integrada a la zona”. “Continuarem tenint verd, diguem-ho així.”

Dimecres l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) va presentar un recurs d’alçada al Departament de Territori de la Generalitat en què reclama que s’aturin les obres de la ciutat esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)