Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
indecís
L’argentí va tenir menys participació en l’inici de jugada del que és habitual. Això no obstant, va patir en algun control i no va acabar d’estar fi en el desplaçament. Va dubtar en alguna sortida de l’àrea, però va deixar la porteria a 0.
ERIC GARCIA (90’)
incisiu
Va jugar al lateral dret, tot i partir moltes vegades de central. Va trobar molt bé la filtració de la pilota sobre pressió i va estar a punt de marcar en una excursió des de darrere. Li va costar marcar Budimir i els espais a la primera
DAVID LÓPEZ (90’)
poderós
El català va tornar a l’onze i ho va fer per la porta gran. Va estar molt bé amb la marca de Budimir i va treure moltes pilotes aèries de dins l’àrea. Va guanyar duels i va saber rectificar en situacions complicades al mateix camp gironí.
BLIND (90’)
ben tornat
El Girona va recuperar l’amenaça per la banda esquerra en la sortida de pilota. El neerlandès va filtrar moltes pilotes i va estar a punt de marcar un gol en la segona amb una bona acció individual. Es va fer un fart de tallar pilotes.
PORTU (80’)
golejador
Va marcar el seu quart gol del curs i va estar bé amb la pilota en joc de transició; no ho va estar tant en el joc posicional, en què li va costar entrar en la dinàmica. Va aportar caràcter en la pressió i va condicionar la sortida del rival per banda.
IVÁN MARTÍN (90’)
espès
En els primers 45 minuts, es va tornar a veure un jugador espès amb pilota. Va perdre tres pilotes compromeses al mig del camp. De mica en mica, va entrar més en joc a l’interior, però no va trobar la continuïtat al terreny de joc.
ALEIX GARCIA (90’)
important
En la primera meitat, es va veure la versió més solidària del jugador, molt resolutiu en la retallada. Amb la pilota va tenir molta mobilitat i va acabar aportant productivitat de cara a gol a través d’una gran assistència a Savio de taló.
MIGUEL (90’)
APAGAT
No se’l va veure gaire actiu en la primera meitat, tot i que va recuperar la seva posició natural buscant molts espais per dins. En la segona va haver de córrer més cap enrere que cap endavant, fet que el va desgastar molt en atac.
TSYGANKOV (63’)
lesionat
En la primera meitat va estar molt condicionat per la marca de Torró i Mojica, però va saber fer la passada de gol a Portu, en el primer. En la 2a va interioritzar-se més, però al final va haver de demanar el canvi per molèsties al genoll dret.
DOVBYK (64’)
lluitador
A diferència dels darrers partits, Dovbyk va poder participar més, però li va faltar trobar la continuïtat amb els interiors. Va marcar un gol però l’hi van anul·lar per fora de joc. Va tenir lluita constant amb Catena, Unai i Herrando.
SAVIO (90’)
progressiu
Ho va provar insistentment, però el Girona va buscar més la banda dreta en els primers 45 minuts. En la segona meitat, el brasiler es va saber fixar en l’un contra un i va fer anar de corcoll Areso. Li van anul·lar un gol i la seva resposta va ser fer-ne un altre.
COUTO (26’)
fixador
Va entrar i va fixar Mojica al seu camp. Això va permetre al Girona ser més profund per les dues bandes i el brasiler va vorejar el gol.
STUANI (10’)
punta
Va entrar per donar aire fresc a dalt, però no va estar encertat en una de les ocasions més clares. Li va faltar un punt de rapidesa.
SOLÍS (10’)
correcte
El colombià va entrar amb molt bon peu, assistint en profunditat i corrent bé l’espai.
JASTIN (2’)
debutant
Va entrar en el temps afegit i va debutar a primera divisió amb la samarreta gironina.
TORRE (3’)
canvi
No va tocar cap pilota després de disputar només tres minuts del temps afegit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)