Girona

Míchel: “Anar a l’aturada amb triomf és un repte que tenim al cap”

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi en la prèvia del partit de dissabte al Coliseum contra el Getafe. “Tsygankov té molèsties al genoll i és dubte pel dissabte, veurem si pot entrenar o no demà. També algun altre jugador té molèsties i ha entrenat amb menys ritme que els altres. L’equip està preparat pel dissabte. Yangel, Borja, Toni, Artero i Joel continuen de baixa”.

Importància abans de l’aturada

“És molt important guanyar, perquè l’equip està en una molt bona posició. Treballar en aquesta posició sempre és millor; hi ha jugadors que aniran amb la seva selecció i els que tornin recuperin bé per pensar amb les últimes nou jornades. És veritat que anar a l’aturada amb una victòria és un repte que tenim al cap”, ha dit.

La possible baixa de Tsygankov i el Getafe

“Totes les baixes son importants i tenim una plantilla bona. Tots estem preparats per jugar i l’altre dia vam estar bé i vam guanyar a un equip molt top. Venia de fe 10 de 12 punts i estava en un gran moment. Sempre hem d’anar partit a partit. Bordalás fa que els seus jugadors siguin molt competitius i miren sempre a dalt. Necessitarem jugar molt ràpid i mirant la porteria rival. Ara mateix, Greenwood és un jugador que li ha donat més llibertat en atac i està fent un a temporada increïble. En te d’altres que van molt a la pressió i a la segona jugada, com Milla. Haurem de fer-los mirar la seva porteria i no serà fàcil. Hem d’imposar el nostre estil”, ha explicat el madrileny.

Sobre els pocs minuts d’Arnau i Valery

“En el dia a dia estan bé, i el nivell competitiu de l’equip fa que només hagin de jugar onze. És veritat que vosaltres no esteu en el dia a dia i és el moment més especial de l’equip. Si jo veig un problema amb algun jugador, ja hauria parlat amb ell i no és així. Tothom està bé i preprat, però l’equip està segon i fa les coses bé. Si juga Valery he de treure a Tsygankov o Savio en algun moment. Valery, Arnau, Pablo, Solís i Juanpe, tots son importants i és tot l’equip que va segon.

ewrwer

“Hem de continuar de la mateixa manera. Estem per sobre de Barcelona, Atlético de Madrid que estem a quarts de final de Champions. Hem de pensar d’això que estem parlant, portem 62 punts segons classificats. Si algú té dubtes d’aquest equip. Dos grans equips com els que he dit que estiguin per sota, no tenim dubtes de nosaltres. És difícil d’assimilar, aquests jugadors estan fent una gran temporada”, ha valorat.

Com arriba l’equip en les darreres 10 jornades

“L’equip arriba molt bé. Estem preparats per fer un bon final de temporada i tots entrenen molt bé. Tots els partits són molt difícil i igualats i hem de fer les coses molt bé. Necessitem la millor versió i l’equip estarà a prop de jugar a champions. Espero que aquesta sensació es tradueixi en resultats”, ha explicat el de Vallecas.

Sobre Bordalás

“Em preocuparia que l’equip no tingués ocasions. Artem sap que l’equip arribi a dalt i que qualsevol jugador pugui finalitzar. El balanç és molt positiu i només el Madrid ens supera amb un gol, i és el Madrid de Joselu, Vinicius, Rodrygo, Bellingham, etc. Ens comparem amb els equips més bons del món. No tinc cap preocupació per Dovbyk que es va quedar moltes pilotes i va donar oxigen a l’equip. Volem que tingui continuïtat”, deia Míchel despreocupat sobre la poca productivitat de gol del davanter ucraïnès en les últimes jornades. “Sobre Bordalás ja es veu el que ha aconseguit, sobretot amb el Getafe que està fet a mida. A casa son més forts i et pressionen molt bé. És un equip molt agressiu en les segones jugades, i has de tenir una capacitat tècnica brutal. Confio que siguem capaços de guanyar aquest partit”, ha raonat.

Sobre l’enfrontament directe del cap de setmana, Atlético-Barça

“És important, però nosaltres hem de pensar amb els nostres partits. Si guanyem, segur que estem a la Champions i si els guanyem tots segur que hi serem. És veritat que quan hi ha un partit entre dos rival, algú dels dos es deixen punts, i el més important és que nosaltres guanyem a Getafe que no serà fàcil”.

“Estem en aquesta lliga de dalt, però no per lluitar perl campionat. Ja he dit que el Barça, Atleti i Madrid poden guanyar els 10 partits que els hi queda. Per a nosaltres, aquesta exigència és molt difícil, veurem quan quedin 5 o 6 jornades on estem. El nostre objectiu és lluitar per Champions i ara mateix hi ha cinc equips, a dinou punts el cinquè la Real que son molts punts. Ara mateix, entre els cinc equip hi ha quatre places de Champions espero que una sigui per a nosaltres”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)