Girona

“Míchel demostra que és un magnífic entrenador”

José Bordalás Entrenador del Getafe

“Potser pensàvem que això seria una flor d’un dia o que duraria poc, però és una realitat”, va dir el tècnic valencià, José Bordalás, ahir en la prèvia del partit d’aquesta tarda al Coliseu. El Getafe arriba al partit encaixant molts gols: “És un tema que hem de millorar, concebem poc, però l’altre dia vam perdre.” A més a més, Bordalás va elogiar el conjunt gironí: “És un equip en un gran estat de forma, tenen moltes alternatives, capacitat combinatòria, transicions ràpides, jugadors ben dotats tècnicament i, fins i tot, joc directe amb Dovbyk. Ara bé, hem treballat el partit i l’equip s’entregarà i ho donarem tot per aconseguir una victòria important.”

L’equip madrileny ha aconseguit només un triomf en un mes i mig, i així ho va valorar l’entrenador: “Hem tingut menys efectius. Enes i Borja eren titulars i jugaven, ara ja no. Ens aportaven molt i ara ens hem d’adaptar. És la nostra realitat, però continuem treballant i donarem el millor de nosaltres.”

Bordalás no vol recordar el partit de la primera volta a Montilivi: “És un escenari molt diferent.” I va fer una crida a l’aficionat del Getafe que fa quatre jornades que no veu un triomf al Coliseum: “Tenim moltes ganes de retrobar-nos, volem tenir una bona tarda de futbol i la victòria és determinant.”

SOBRE EL GIRONA

“És un equip en un gran estat de forma i tenen moltes variants en el seu joc”

L’ANADA

“És un escenari molt diferent al de Montilivi, per a nosaltres és vital la victòria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)