Girona

Frenada d’àmbit general

La lluita per ser el màxim golejador de primera aquesta campanya està anant al ralentí entre els futbolistes que han encapçalat durant diverses setmanes les primeres posicions de la llista. De fet, la sequera de Dovbyk no ha estat l’única que ha afectat entre els grans golejadors de la categoria. Si bé s’ha perdut diversos partits per lesió i sanció, Jude Bellingham, el millor artiller des que va començar el curs, només ha marcat tres dianes en la lliga en tot el 2024 –una contra l’Almeria i dues, precisament, davant el Girona.

Un cas semblant li ha passat a Borja Mayoral, que abans de lesionar-se i saber que es perdria el que resta de temporada havia fet només un gol en els últims sis partits que va jugar, deixant el seu llistó en 15, una xifra igualada per Ante Budimir, juntament amb Guruzeta, Sorloth i, fins i tot, Lewandowski, els davanters més en forma de cara el gol, que venen pressionant des del darrere amb xifres properes a la part alta de la taula. El croat de l’Osasuna ha fet ja 15 gols, mentre que els ariets de l’Athletic, el Vila-real i el Barça ja en sumen 13 cadascun.

A més de Dovbyk, amb 14 dianes en total des de fa dos mesos, Álvaro Morata, també amb les mateixes dianes, ha vist aturat en sec la seva projecció després de fer només un gol –contra el Betis– en les últimes set jornades, demostrant que tot costa i que el Pitxitxi serà barat aquest curs.

GOLEJADORS DE 1A

Jude Bellingham 16 gols
Real Madrid
Borja Mayoral 15
Getafe
Ante Budimir 15
Osasuna
Artem Dovbyk 14
Girona
Álvaro Morata 14
Atlético
Gorka Guruzeta 13
Athletic
Alexander Sorloth 13
Vila-real
Robert Lewandowski 13
Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)