Dovbyk classifica Ucraïna per la final de la repesca

La selecció d’Ucraïna, amb els jugadors del Girona Viktor Tsygankov i Artem Dovbyk, jugarà dimarts la final de la repesca contra Islàndia després de guanyar Bòsnia Hercegovina (1-2). En joc hi haurà una plaça per a l’Eurocopa d’aquest estiu.

Tsygankov no ha jugat avui per la lesió al genoll que arrossega des del partit contra l’Osasuna, però Dovbyk s’ha convertit en l’heroi nacional després de marcar l’1-2 definitiu que culminava la remuntada. En un partit amb poques ocasions Bòsnia s’ha avançat en el marcador en la segona part amb un gol en pròpia porteria de Matviienko (57’) i ha obligat els ucraïnesos a anar a remolc. Als de Rebrov els hi ha costat molt generar ocasions, però amb l’entrada del davanter del València Yaremchuk el guió ha canviat. En el 85’ ha marcat el gol de l’empat i en el 88’ ha fet la centrada que Dovbyk ha rematat de cap des de la frontal de l’àrea petita per marcar l’1-2 definitiu. El davanter del Girona ha trencat així la sequera golejadora que patia amb en la lliga i ha estat substituït en el minut 92’. Dimarts, Dovbyk tornarà a tenir un partit a vida o mort i és probable que Tsygankov també hi sigui present.