Girona

Victòries a dojo

El Girona continua trencant registres en la seva història i posant el llistó a cotes insospitades per a les properes temporades en la màxima categoria. Amb el darrer triomf a Montilivi contra el Betis gràcies a una diana de Cristhian Stuani en el 92’ (3-2), l’equip gironí va arribar fins a les 20 victòries en les 30 jornades disputades del campionat de lliga. Increïble i lluny de l’abast de la resta d’equips si no ets el Madrid (22), el Barça (20) o l’Atlético (18), acostumats any rere any a obtenir-les.

El ritme inicial dels de Míchel va ser el d’un equip destinat a guanyar la lliga. Tal qual. I és que, amb només 12 jornades, els gironins ja van arribar als 10 triomfs, encadenant-ne sis entre la segona i la setena jornada, just abans de perdre el primer partit del curs contra el Madrid a l’estadi de Montilivi (0-3).

Després de la primera derrota, el conjunt blanc-i-vermell en va encadenar cinc més per aconseguir una sèrie total de nou victòries en 11 partits i tancar una primera volta inigualable per un club com el Girona, amb 48 punts i 15 victòries, al nivell dels millors Barça i Madrid de la història.

Arribada la segona volta, el ritme de triomfs del girona, com era d’esperar, s’ha vist reduït considerablement. En les tres primeres jornades en van arribar dues, i de consecutives, però en les vuit darreres “només” tres triomfs, i tots a Montilivi, que ha aguantat l’equip i li ha permès mantenir un marge esperançador i optimista amb el cinquè classificat, el primer que no jugaria la Champions League el proper curs, actualment l’Athletic, a nou punts de distància.

Amb la primera derrota a fora de casa, al Bernabéu ja en la jornada 24, les victòries a domicili s’han vist frenades. Els de Míchel hi encadenen quatre derrotes i per no fiar-ho tot a Montilivi n’haurien de sumar alguna més en els quatre partits que li resten. Tot ajudarà a establir un sostre de triomfs difícilment repetible.

ELS 20 TRIOMFS DEL GIRONA EN 30 JORNADES DE LLIGA

GIRONA-Getafe 3-0
Jornada 2
Sevilla-GIRONA 1-2
Jornada 3
GIRONA-Las Palmas 1-0
Jornada 4
Granada-GIRONA 2-4
Jornada 5
GIRONA-Mallorca 5-3
Jornada 6
Vila-real-GIRONA 1-2
Jornada 7
Cadis-GIRONA 0-1
Jornada 9
GIRONA-Almeria 5-2
Jornada 10
GIRONA-Celta 1-0
Jornada 11
Osasuna-GIRONA 2-4
Jornada 12
Rayo Vallecano-GIRONA 1-2
Jornada 13
GIRONA-València 2-1
Jornada 15
Barça-GIRONA 2-4
Jornada 16
GIRONA-Alavés 3-0
Jornada 17
GIRONA-Atlético 4-3
Jornada 19
GIRONA-Sevilla 5-1
Jornada 21
Celta-GIRONA 0-1
Jornada 22
GIRONA-Rayo Vallecano 3-0
Jornada 26
GIRONA-Osasuna 2-0
Jornada 28
GIRONA-Betis 3-2
Jornada 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)