Girona

Stuani apadrina la nova edició del llibre Relats Solidaris a Girona

Per primera vegada, la nova edició dels Relats Solidaris ha estat presentada a Girona. Fa 19 anys a Barcelona que un conjunt de periodistes van tirar endavant una iniciativa de llibre solidari on es recull centenars de relats de periodistes esportius d’arreu. Tot sota el paraigües de grans patrocinadors, distribuïdors i padrins. En l’edició d’aquest any, els padrins són el capità del Girona Cristhian Stuani i el central del Barça, Ronald Araujo per ajudar a tenir més repercussió i poder obtenir una bona xifra econòmica benèfica per la Fundació d’Oncologia Inftantil Enriqueta Villavecchia que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens malalts i les seves famílies des de fa 35 anys. La Fundació no només se centra en malalts de càncer sinó que també en altres malalties.

A partir d’avui, a les botigues del Corte Inglés, ja es podrà comprar el llibre que estarà disponible fins després de Reis. Tots els diners aniran destinats al projecte de la Fundació per construir i recuperar a l’antic Hospital del Sant Pau un nou espai de cures pal·liatives pediàtriques. Actualment, a Catalunya n’hi ha cinc. En l’acte a l’espai de La Caixa del Carrer de la Creu, hi ha estat present el Girona FC, Stuani, el president Delfí Geli i David Torras, cap de premsa; representacions dels col·laboradors principals -Vueling, Cortes Ingles i Caixabank- i, finalment, bona part dels periodistes que han col·laborat i que s’han acabat fent una foto conjunta amb el padrí i les autoritats.

La veu de Cristhian Stuani

“Em fa especial il·lusió ser el padrí. És una causa molt important i poder ajudar és un honor i un plaer. Espero que pugui arribar a la màxima gent possible: als nens i a també a les seves famílies”, explicava el charrúa que també explicava la relació “especial i innocent” amb els nens que es troba a Montilivi, als campus o al carrer, “una sensació bàsica per a nosaltres, els futbolistes”.

Girona-Barça, a l’horitzó

”Els dos equips arribarem en una posició molt important pels dos, és un derbi i pot ser tindrem ocasió de classificar-nos per a la Champions, un somni. Intentarem fer un gran partit i regalar-li a l’afició un gran triomf”, ha dit.

Sobre la Champions i l’empat de l’Athletic

“L’empat ens permet mantenir la distància amb l’Athletic de Bilbao, és important de cares a l’objectiu d’entrar a la Champions. Hem de pensar amb nosaltres i enfocar-nos en el tram final. Hem de seguir amb l’ambició de continuar guanyant partits. Si estem allà és per mèrit propis i per la capacitat que té l’equip d’imposar-se i sobreposar-se a situacions adverses”, argumentava Stuani.

La importància de Montilivi

“Hem demostrat que a Montilivi som molt forts, crec que ha de ser el nostre fortí. Hem de poder guanyar tots els partits de casa i això ens ajudaria. Ara al tram final tothom es juga coses importants i és molt difícil guanyar, ens hem de prendre cada partit com una oportunitat per sumar tres punts i apropar-nos a l’objectiu”

El braçalet de capità

“És un orgull i un honor que Míchel em valori d’aquesta manera, és un premi a l’esforç, al treball i a la dedicació que he donat a aquest equipo sempre, en les bones, però també a les dolentes. Míchel em coneix perfectament i sap el compromís que tinc amb el club, la ciutat i amb ell mateix”.

Ser a la Champions, un somni

“Quan va començar la temporada no podia imaginar la situació que estem vivint ara. Vam acabar la primera volta lluitant la primera posició i per nosaltres només era un somni. A dia d’avui ens hem allunyat del líder, però mantenim aquesta il·lusió i m’imagino escoltar l’himne de la Champions la temporada que ve a casa nostre. És una motivació i una il·lusió increïble. Sabem que és un any històric, però hem d’acabar-lo aconseguint això que tots volem”.

La lesió

“Espero aquesta setmana poder estar al cent per cent. He fet un treball específic per poder estar disponible i no vaig arribar de la millor manera, però confio en que aquesta si que podré estar bé per ajudar a l’equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)