Girona

Precedent aclaridor

Dilluns, la UEFA va rebutjar la sol·licitud de l’Stade Brestois, de la Ligue 1 francesa, per obtenir una excepció que els permeti acollir partits de competicions europees a l’estadi Francis-Le Blé. Aquesta decisió es deu a la presència d’una majoria de graderies tubulars a l’estadi, les quals estan prohibides a Europa, tot i ser permeses a la Lliga 1 francesa després de passar les inspeccions de seguretat. Una cas idèntic al del Girona. El Brest actualment és en la tercera posició i aniria a Champions League quan falten tres jornades per concloure la lliga francesa.

Ara, el club bretó s’enfronta a la decisió de conformar-se amb les aproximadament 5.000 places disponibles que no estan situades en graderies tubulars o buscar un altre estadi alternatiu, i l’única opció seria a Lorient. La resposta definitiva al requeriment de la UEFA s’ha de donar a mitjan maig. En cas que el Brest es classifiqui per la Champions, haurà de buscar l’alternativa fora, o a un estadi nacional o d’un club.

LA UEFA ÉS CLARA

La UEFA rebutja la sol·licitud del Brest, que només podrà tenir 5.000 seients a l’estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)