Girona

Míchel: “Hem de canviar la dinàmica a fora”

El tècnic del Girona ha analitzat el partit de dissabte al camp del Las Palmas (14h)

El Girona visitarà dissabte el camp del Las Palmas (14h) amb l’objectiu de trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives a domicili en la lliga, sabent que tot el que sigui puntuar, i encara més s es guanya, voldrà dir fer un pas endavant més cap a la Champions de la temporada que ve. El tècnic Míchel Sánchez ha analitzat aquest migdia el partit en la roda de premsa prèvia, en què ha valorat com està l’equip després d’assegurar la classificació per Europa el curs que ve.

Les baixes

“La baixa de Stuani està confirmada. Yangel Herrera i Vktor Tsygankov estan bé. El problema que hem tingut avu és que Yan Couto i Juanpe s’han donat un cop de cap entre ells ara mateix estan a l’hospital. El doctor ens dirà després què passarà, però té mala pnta. Ho veurem demà. La resta estan bé i preparats pel partit de dissabte.”

Las Palmas

“És un equipàs. Segur que ens trauran la pilota i la possessió perquè ho han fet contra tothom. Necessitem estar molt bé en defensa, ser un equip molt agressiu en la pressió i ser capaços de fer mal en la transició, perquè és un equip que amb la possessió fa que el partit es jugui al seu ritme. Si som capaços de guanyar la pilota millor, però hem d’estar preparats per jugar sense pilota. Han fet una temporada espectacular tot i no haver guanyat en els últims vuit partits. És un equip que fa les coses molt bé i que fa que l’equip contrari estigui preocupat. Per això penso que hem d’estar preparats per jugar sense pilota.”

El partit a Montilivi

“Els dos equips tenim les coses molt clares. Aquell dia vam fer les coses molt bé i podria haver passat qualsevol cosa. Per moments vam ser millors, però és veritat que en la segona part hi va haver uns vint minuts que el Las Palmas ens va superar i podria haver marcat. Si l’hagués fet el resultat hauria estat un altre, però tinc bon record d’aquell partit i penso que ho vam fer bé. Espero un partit que s’assembli a aquell.”

Sense res en joc

“No és una pregunta per mi. El Las Palmas ha fet una gran temporada, però segur que volen guanyar a casa davant la seva afició després de perdre els últims partits. Per això espero un equip que tingui pressió, com nosaltres. Cadascú per una cosa diferent, però els dos voldrem guanyar. Espero un partit difícil amb dos estls que volen la pilota. Hem de superar aquesta sensació de jugar sense pilota. No m’espero un Las Palmas amb la sensació que ho té tot fet.”

La segona posició

“El nostre objectiu és la Champions. Hem fet una classificació històrica per Europa i ara lluitarem per un somni que és la Champions. La resta no interessa. Per nosaltres jugar la Champions és un somni i és l’únic objectiu que tenim al nostre cap.”

Jugar Champions a Montlivi

“Penso que jugarem a Montilivi. N’estic convençut. És el somni de tota la província. No veig jugar a un estadi que no sigui aquest. Ho veig impossible. Penso que jugarem a Montilivi.”

Advertits de sanció

“El partit més important és el del Las Palmas. Després ja veurem quins jugadors tenim per jugar contra el Barça. Hi ha molts jugadors advertits de sanció (Juanpe, Arnau, Miguel, Eric Garcia, Aleix Garca), però el més important és dissabte. Tenim jugadors per jugar segur passi el que passi en aquest partit.”

El futur de Juanpe

“No puc dir res, però l’altre dia ja vaig dir que abans del partit contra el Cadis era especial per Juanpe, Stuani, Borja, Juan Carlos... Gent que porta molts anys aquí i que sempre han donat la cara pel Girona. Són el cor d’aquest club. No sé si és la resposta que necessiteu, però per mi són jugadors molt importants.”

Els resultats a fora

“Hem de treure’ns aquesta sensació. Penso que en la primera volta ho vam fer molt bé, però és veritat que portem cinc partits perduts fora de casa i hem de canviar aquesta dinàmica. Per això, és necessari que el cap del jugador tingui la mateixa sensació que a casa. Hem parlat de la importància del partit, de la necessitat de guanyar i fer un bon partit, més enllà del resultat. Hem de ser nosaltres mateixos en el rendiment, i és el que vull pensar que el jugador farà. És important que els jugadors pensin en el present en cada pilota, perquè és l’única manera de canviar això.”

Savinho

“Està bé. Queden dos dies pel partit i per això hi ha jugadors, que porten molts minuts, que tenen alguna molèstia i prefereixo que no entrenin al camp. No hi ha més.”

L’Atlético-Athletic

“Més enllà del proper partit és veritat que hi ha un duel directe i això vol dir que algú perdrà punts, però nosaltres necessitem guanyar. Si fem vuit punts serem equip de Champions i en queden divuit. En volem guanyar divuit, perquè després serà segur i seríem segons. El més important és el partit del Las Palmas, però perquè depenem de nosaltres mateixos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)