Girona

Míchel: “Estem contents pel pas endavant cap a l’objectiu de la Champions”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha comparegut a la sala de premsa després del triomf contra Las Palmas. “La victòria és important per l’objectiu de la Champions i avui un dels dos rivals es poden deixar punts. Ens apropa a l’objectiu que tenim a totes les comarques gironines”.

33 partits i 11 porteries a zero

“Avui ha sigut un partit lleig, però el camp ha perjudicat als dos equips. Ells ens robaven ràpid per la mala circulació i perquè la pilota arribava tard. Savio, Couto o Iván tenien problemes per conduir. Ells ens han robat molt i ens ha provocat situacions incòmodes. L’equip ha tingut personalitat per contrarestar la pressió de Las Palmas, molt bé Aleix, Iván i Yangel en la pressió per no enfonsar-nos gaire. Gazzaniga ha fet una gran aturada amb la cara. El 0 a 1 ens ha donat molta tranquil·litat i Las Palmas ha tingut més nerviosisme per la dinàmica. La victòria és important així com la porteria a zero. Estem feliços pel pas que hem fet”, ha dit.

Un partit d’equip gran?

“L’equip ha tingut maduresa per tenir un partit més controlat. Avui l’ordre mental podia haver canviar i això ens pot fastiguejar, si ens treuen la pilota. Avui els jugadors com Iván o Aleix han presionat molt bé. No vull veure les dades d’avui, perquè em sentiria malament amb el joc ofensiu. Hem perdut moltes pilotes”, ha explicat.

La segona plaça

“El nostre objectiu és anar a la Champions. Volem certificar-ho com abans possible i si després tenim altres objectius ho mirarem. Com que ara no hi ha aquest objectiu, no ens ho plantegem”.

Victòria sense patir

“No vull mirar les dades i la sensació que hem tingut amb la circulació. El camp no hi ha ajudat gaire i el camp estava molt sec. Hem jugat deu minuts de cada part amb el camp en bones condicions, la resta no. S’ha notat molt amb la nostra manera de jugar”, diu Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)