Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
gat
L’argentí va firmar una bona actuació sota pals. Primer aturant un penal amb la cara a Sandro i després mantenint la serenor en les poques arribades locals. Al tram final, va treure un peu providencial en una clara ocasió de Benito.
ERIC (90’)
atent
Va acabar el partit fos i és que va estar exigit per Moleiro, de les poques armes del Las Palmas. Va provocar el penal per una agafada de Kirian i va estar molt bé en el tall i les cobertures per la banda dreta. Ho va jugar tot.
david lópez (90’)
murri
Va marcar el seu tercer gol del curs. Va ser més murri que ningú per aprofitar el refús de Vallés després que Dovbyk fallés la pena màxima. En els duels va estar bé i no va patir en excés amb l’atac canari. Se’l va veure bé de forma física.
blind (90’)
pressionat
És un jugador vital per donar continuïtat a les jugades. Va baixar pilotes, va estar molt atent al tall i va condicionar la segona línia ofensiva del conjunt canari en el tir des de lluny. Va tenir feina en la sortida de pilota, però va complir.
miguel (90’)
inoperant
Li va tocar fixar defensivament Marvin i se’n va sortir sense problemes. No va tenir gaire presència, i és que el Girona va decantar el seu atac més per la banda dreta. Com és habitual, va tenir molta mobilitat i profunditat en atac.
YANGEL (85’)
treballador
Es va sacrificar en tasques defensives, sobretot en la primera meitat, que va patir per arribar a les ajudes amb Aleix. Va guanyar duels i va veure la targeta groga en una trepitjada a destemps. Al final, es va veure cansat, tot i tenir ritme alt.
aleix (90’)
condicionat
Va ser un dels jugadors més condicionats per la pressió alta del Las Palmas i l’estat de la gespa de l’Estadi de Gran Canària. Ahir va ser un dels partits que va destacar més per la feina feta en defensa que no pas en atac.
iván martín (89’)
limitat
El futbolista basc no va poder ser gaire hàbil en les conduccions i va patir molt les marques de Kiran o Javi Muñoz a la zona de tres quarts. Les intencions van ser bones, però en els duels es va notar tou respecte als rivals més endollats.
couto (70’)
provocador
Va ser qui més ho va provar per banda. Tallant les línies de passada locals i corrent i, després en la segona, encarant Sinkgraven. Va provocar el segon penal en una jugada individual amb Mika. Va jugar amb el cap embenat pel trau.
dovbyk (70’)
finalitzador
El davanter ucraïnès va fallar la primera que va tenir, des dels 11 metres, però a la segona va anar la vençuda i es va col·locar amb 19 gols a la taula de golejadors de la lliga. Qui més n’ha fet. Va tenir el segon abans del descans, no va estar fi.
Savinho (80’)
marcat
L’extrem brasiler va estar molt ben vigilat i molt ben marcat. El mal estat del terreny de joc no va afavorir el seu joc d’eslàloms i conduccions. No va poder completar gaires driblatges i es va limitar a jugar amb un dos tocs fins al final.
POrtu (20’)
punta
Va sortir per dosificar Dovbyk i va jugar al centre de l’atac. No va tenir gaires ocasions de tir a l’àrea, però va sacrificar-se en defensa.
viktor (20’)
forçat
Va entrar en un moment en què el partit estava controlat pel marcador. Míchel li va voler donar minuts per agafar rodatge, però li va costar.
TORRE (10’)
inoperatiu
No va tenir temps per demostrar gaire res i el partit estava bastant decidit.
Solís (6’)
canvi
Va sortir per esgotar els canvis i no va tenir gaire presència en el joc. Suma minuts.
ARNAU (6’)
testimonial
Va sortir als darrers minuts i només va jugar en l’afegit. Va acabar en la posició de central.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)