Girona

Pere Guardiola: “La nostra prioritat són els abonats i farem el possible per enquibir-ho tot”

Pere Guardiola, president del Consell d’Administració del Girona, ha atès els mitjans aquest matí després de córrer la Cursa de Montilivi que, tot i haver plogut, han participat més de mil persones i s’han recollit 9.000 destinats al Casal dels Infants de Salt.

La Champions al sac?

“Esperem certificar la Champions en les properes setmanes i en el moment que entrem serà un repte pel club. Però és un repte bonic, que ens fa posar les piles amb moltes coses i estem preparats per fer-ho.”

Viabilitat de Montilivi

“Estem intentant estudiar amb la UEFA utilitzar totes les graderies, però tot apunta a que no podrem. Volem jugar a casa, és el somni de tots.”

Predisposició de la UEFA

“Ens han de respondre. Han vingut un parell de vegades a veure la situació. I hauria d’haver una adaptació de sala de premsa i altres. Estem esperant que ens diguin alguna cosa d’aquí un parell de setmanes.”

Missatge als abonats

“El missatge a la nostra gent és que nosaltres farem tot el possible per jugar a Montilivi. L’altra solució és buscar un estadi amb més aforament i garanties i això passaria per anar a Barcelona, el pla B. Però hem d’anar cremant etapes. La nostra intenció és Montilivi i en funció de la resposta de la UEFA veurem què és el millor per tothom. No voldríem que cap abonat es quedés sense veure la Champions.”

Tot pels abonats

“Estem analitzant totes les opcions pels abonats, també quants en tindrem ja que hi ha una bona llista d’espera. La nostra prioritat són ells i hem de veure com podem encabir totes les coses perquè la gent gaudeixi de la Champions. Mai faràs el pla perfecte, però és un problema bonic de tenir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)