Girona

“La primera cosa que s’ha de fer és felicitar tot el Girona”

Luis García Plaza Tècnic de l’Alavés

Amb la permanència del seu equip, Luis García Plaza és un home alleugerit i feliç. En la roda de premsa prèvia al partit contra el Girona, el tècnic de l’Alavés va admetre canvis en l’onze i rotacions fins al final del curs –va assegurar un canvi a la porteria, Owono en el lloc de Siviera– i va elogiar el segon classificat de la taula: “La primera cosa que s’ha de fer és felicitar el Girona, Míchel, la plantilla i tot el cos tècnic. Anar segon en la lliga espanyola no és gens fàcil i hi ha un treball magnífic de Míchel i el cos tècnic”, va dir el tècnic del conjunt vitorià, que hi va afegir: “Sense grans jugadors no pots anar segon. És impossible. Els tres de dalt són molt top. Si no estem al màxim nivell ens poden destrossar, perquè la diferència entre els dos és àmplia.”

Fet l’avís sobre la intensitat i el compromís que espera dels seus jugadors, Luis García Plaza va prosseguir: “Són un equipàs i s’ho han guanyat tot damunt del terreny de joc. Tenen la meva més sincera admiració i el respecte, però intentarem fer el nostre partit i competir al màxim”, va explicar el madrileny, que negocia amb el club basc la seva continuïtat. “Els dos equips estem en un pic alt de rendiment i serà un partit preciós. Animo la nostra afició que vingui a veure’l i espero que puguem sortir victoriosos davant de la nostra gent”, va concloure.

ELOGI

“Anar segon en aquesta lliga no és gens fàcil i hi ha un treball magnífic”

AVÍS ALS SEUS

“Els tres de dalt són ‘top’. Si no estem al màxim nivell ens poden destrossar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció