Girona

Força ambient tot i l’horari i la meteorologia

Massa obstacles. La pluja caiguda a tota la demarcació durant tot el dia i l’horari (22 h) en un dia feiner feien presagiar els seients buits

L’estadi de Montilivi va registrar una entrada d’11.440 espectadors, una xifra prou bona tenint en compte les inclemències meteorològiques presents durant el dia a tota la demarcació. El principal obstacle, però, a què va haver de fer front l’afició blanc-i-vermella va ser l’horari intempestiu, que va provocar que la majoria de nenes i nens es quedessin a casa –el duel va començar a les 22 h– i el fet de ser un dimarts feiner, amb l’afegit que els abonats de fora de Girona tenien complicat desplaçar-se amb comoditat per les diverses obligacions.

Aquesta és la segona pitjor entrada en la lliga, només superada per la del partit del Rayo Vallecano, que amb pluja va tenir 8.923 espectadors a la graderia –contra els madrilenys, en la copa i pagant tots els abonats, n’hi va haver 7.911, la pitjor xifra de tot el curs.

L’entrada va quedar curta també perquè a la gàbia de l’afició visitant hi havia poc més d’una cinquantena de groguets.

LA SEGONA PITJOR

El partit contra el Vila-real, amb 11.440, només ha estat superat pel del Rayo (8.923)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)