Girona

Traspassats i ara revalorats

Els dos jugadors que es disputen el Pitxitxi en l’última jornada de lliga van arribar als seus equips respectius en l’últim mercat de fitxatges estival. Per Sorloth, el Vila-real va pagar vuit milions d’euros, més dos amb variables, al RB Leipzig, després que els alemanys negociessin amb la Real Sociedad per unes xifres similars –els donostiarres havien refusat exercir una opció de compra per 16 milions després de la cessió del noruec al seu equip–. Per Dovbyk, el Girona va desemborsar poc més de set milions d’euros per obtenir el 70% dels drets esportius de l’ariet, uns drets compartits entre el Dnipro-1 i el Midtjylland. Tot i no tenir el 100% del jugador, en cas de venda el Girona ingressaria el major percentatge dels 40 que demana sense negociar –li’n tocarien 28 només al club gironí.

En tot cas, tant Vila-real com Girona han fet i faran un bon negoci amb els futbolistes. Si els venen, recollint diners importants per planificar la plantilla i si se’ls queden, aprofitant-ne les virtuts i característiques, a més dels gols.

DES DEL LEIPZIG

La Real no va usar l’opció de compra per 16 milions i el Vila-real en va pagar 8+2

L’ALTA MÉS CARA

El Girona, que va apostar fort per Dovbyk amb 7,5 milions, en podria ingressar uns 30
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)