Girona

Festa grossa a Girona per celebrar l’èxit de l’equip de Míchel

Els dos epicentres de la festa de celebració del Girona FC, la plaça del Vi i la Copa, s’han col·lapsat d’aficionats amb ganes d’homenatjar els protagonistes de la magnífica temporada de l’equip. Els gironins han celebrat l’històrica classificació per a la Champions League. Els futbolistes han sortit des de Montilivi amb un autobús descapotable que els ha dut fins al centre de la ciutat. Han entrat a l’Ajuntament i, des del balcó, s’han adreçat als aficionats. Abans, però, el Cor Geriona ha entonat des d’un altre balcó l’himne de la Champions.

“Els equips que vinguin a Montilivi en la Champions fliparan”, ha dit Míchel, un dels més ovacionats. La festa ha acabat a la Copa de la Devesa, amb milers d’aficionats blanc-i-vermells esperant la presència dels protagonistes a l’escenari.

Milers d’aficionats

A la plaça del Vi, hi havia uns 5.000 aficionats, segons els càlculs oficials. A l’esplanada de la Copa, l’espai és per a unes 15.000 persones, i la xifra de les que hi eren per celebrar l’èxit del Girona s’hi acostaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)