OK Lliga

Primera victòria del Recam Caldes

OK Lliga. Els vallesans tomben el Liceo gràcies a l'eficàcia de Roger Acsensi i Rovira

CALDES 5 LICEO 3

RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Rovira, Galbas, Alexandre Acsensi, Pastor, Urbano, Blanque, Roger Acsensi i Joan Villena. LICEO: Malián, Lamas, Grasas, Carballeira, Torres, Di Benedetto, Coy, Pérez, Fonseca i Shehda. GOLS: 1-0 (6') R. Acsensi, de penal. 2-0 (14') R. Acsensi, de penal. 2-1 (29') Lamas. 2-2 (33') Pérez, de penal. 3-2 (40') X. Rovira. 4-2 (43') Xavi Rovira. 4-3 (44'). Toni Pérez. 5-3 (47') R. Acsensi, de penal. ÀRBITRES: Gómez i Gorina FALTES: 7 el Caldes i 10 el Liceo. COMENTARI: El Recam Caldes va sumar la primera victòria de la lliga i ho va fer contra un dels grans de la competició, el Liceo de la Corunya, que l'any passat ja havia caigut en el pavelló de la Torre Roja (6-4). El triomf no va ser fàcil i es va haver de suar des del minut 1. Roger Acsensi va ser el jugador determinant, amb tres gols de penal, però les aturades de Campor i el treball defensiu de tot l'equip també van ser determinants. La primera part (2-0) va ser un bon exemple de la consistència dels locals. En la segona, el Liceo, com es preveia, va reaccionar, però després del 2-2 els del Vallès va tornar a fer-se forts i es van encomanar a Xavi Rovira per quedar-se el triomf.