Lliga Europea

El Barça Lassa esmicola el Bassano en l'estrena

Lliga europea. Va marcar el primer gol als disset segons, als sis minuts ja guanyava per 3-0 i en el descans, per 9-1. Pablo Álvarez va fer cinc gols

BARÇA 14 BASSANO 3

BARÇA LASSA:Egurrola, Álvarez, Pascual, Panadero i Gual –equip inicial–; Pau Bargalló, Barroso, Edu Lamas, Ordóñez i Blai Roca. BASSANO:Dal Monte, Marc Julià, Neves, Amato i Tataranni –equip inicial–; Canesso, Panizza, Tottene i Merlo. GOLS:1-0 (17 segons) Pascual. 2-0 (3') Álvarez. 3-0 (6') Panadero. 4-0 (14') Barroso, de penal. 5-0 (14') Ordóñez. 5-1 (15') Tataranni, de penal. 6-1 (16') Ordóñez. 7-1 (17') Ordóñez. 8-1 (21') Panadero. 9-1 (23') Álvarez. 10-1 (29') Álvarez. 11-1 (41') Ordóñez. 12-1 (45') Álvarez. 12-2 (46') Amato. 13-2 (48') Pascual. 14-2 (49') Álvarez. 14-3 (50') Neves. ÀRBITRES:X. Bleuzen i J. Thibaud (França). Van mostrar targeta blava a Marc Julià.

El Barça Lassa va destrossar completament el Bassano italià en la seva estrena en la lliga europea. El conjunt blaugrana va voler deixar constància que és un dels favorits al títol de la màxima competició europea des del primer partit de la fase de grups. Els homes de Ricard Muñoz van marcar el primer gol als disset segons de partit, en el minut 6 ja havien encarrilat la victòria amb el 3-0 i van arribar al descans amb un aclaparador 9-1 a favor. En l'altre partit del grup el Porto portuguès va ensopegar en empatar a casa (1-1) contra el Merignac francès.

La primera meitat només va tenir un color, el blaugrana, i els gols van anar arribant un rere l'altre. Després que Matías Pascual va inaugurar el marcador als disset segons de joc, els seus companys van mantenir l'encert davant de porteria i ni el porter ni la defensa del conjunt italià van ser oposició. El 9-1 del descans va tenir continuïtat en la segona meitat, en què Pablo Álvarez i Lucas Ordóñez van mantenir el seu particular duel per marcar gols, que va acabar amb les cinc dianes d'Álvarez i les quatre d'Ordóñez. Tot la diferència en el marcador, els blaugrana encara van disposar de força més ocasions de gol, i en la segona meitat van desaprofitar dues faltes directes. Aitor Egurrola també va aturar una falta directa del Bassano que va llançar l'exjugador blaugrana Marc Julià.

Abans del partit es va conèixer la baixa del porter Sergi Fernández per unes molèsties a la cuixa esquerra i va ser substituït pel porter del filial Blai Roca. Amb el partit resolt, el jove porter va poder debutar i va jugar els darrers cinc minuts.