Lliga Europea

El Reus, líder sòlid

Lliga europea. Va derrotar de manera ajustada però merescuda un Sporting de Portugal perillós i consistent

REUS 3 SPORTING 2

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Álex Rodríguez –inicial-, Marín i Salvat.SPORTING CLUB:Girao, Ábalos, Joâo Pinto, Centeno i Pedro Gil –inicial-, Miras, Ricardo, Daniel i Font.GOLS:1-0 (6') Torra. 1-1 (10') Pedro Gil. 2-1 (18') Platero. 3-1 (31') Àlex Rodríguez. 3-2 (49') João Pinto.ÀRBITRES:Galoppi i Barbarisi (Itàlia). Blava al visitant Ábalos (6').FALTES:11 el Reus i 11 l'Sporting.

El Reus va passar a liderar el grup C de l'Eurolliga en vèncer a casa l'Sporting de Portugal per 3-2 en un partit vibrant i emocionant que realment es va decidir per un marge ben estret. Els roig-i-negres s'han situat primers en solitari amb sis punts, confirmant que el seu bon moment actual en l'OK Lliga també es reflecteix a Europa.

El conjunt portuguès, botxí roig-i-negre en la final de la CERS del 2015, no va tenir la sort d'aquell partit i va sucumbir a l'empenta del Palau d'Esports, en un matx que es va decidir en el segon temps però que es va treballar des del xiulet inicial. I és que el conjunt d'Enrico Mariotti sempre va dur la iniciativa en el marcador, començant amb un gol de Torra en el minut 6 aprofitant la inferioritat numèrica visitant per la blava a Ábalos. L'equip lisboeta, però, va trobar la manera d'empatar, i ho va fer mitjançant un dels artífexs de la darrera copa d'Europa guanyada pels roig-i-negres, Pedrito Gil. Seu va ser l'1-1, gol que va donar molta confiança a l'Sporting, que durant bona part del primer temps va fer un hoquei més sòlid i intencionat. Però el Reus no va defallir i Platero va ser capaç de tornar a situar el seu equip al davant poc abans del descans.

El quadre reusenc va guanyar en tranquil·litat amb el pas pels vestidors i, després de la represa, Àlex Rodríguez va fer el 3-1. A partir d'aquest instant, la confiança dels locals va ser enorme i es va plasmar en un millor joc que va acabar escombrant per complet la resistència de l'Sporting, que va recórrer finalment a les picabaralles per pescar alguna cosa a Reus, però no li va funcionar i només va poder maquillar el resultat en els darrers segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)