Lliga Europea

El Vic s'estrena a Europa

Lliga europea. L'equip de Ferran Pujalte segueix en ratxa i va obtenir contra el Diessbach suís un triomf imprescindible sense contemplacions

DIESSBACH 2 VIC 9

DIESSBACH:Carlos Silva, Nino Wyss, César Salgueiro, Galán i Kissling –equip inicial–; Tobias, Severin, Faria i Schmid.CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Cristian Rodíguez i Casas –equip inicial–; Burgaya, Presas i Llorca.GOLS:0-1 (5') Ordeig. 0-2 (7') Rodríguez. 0-3 (8') Rodriguez, de penal. 0-4 (13') Ordeig. 1-4 (15') Galán. 1-5 (20') Llorca. 1-6 (32') Rodríguez, de penal. 1-7 (33') Burgaya. 2-7 (38') Nino. 2-8 (39') Llorca. 2-9 (44') Burgaya.ÀRBITRES:Hanras i Rizzotti (França).

El Vic segueix en ratxa i ahir va derrotar amb molta claredat el Diessbach suís i suma el seu primer triomf en la present edició de la lliga europea. El conjunt de Ferran Pujalte va fer seus amb molta rapidesa els tres punts imprescindibles per seguir aspirant als quarts de final sentenciant en la primera part (1-5). Ordeig (2) i Cristian Rodríguez, amb dos gols –el segon de penal– ja havien marcat quatre gols en tretze minuts. El català Albert Galán, cosí del jugador del Vilafranca, va fer el primer gol dels locals, però Llorca va replicar abans del descans. La dinàmica va prosseguir en el segon temps i el conjunt osonenc va marcar quatre gols més. Burgaya, que s'havia perdut els dos últims partits de l'OK Lliga per malaltia –galteres–, també va contribuir amb dos gols a la festa vigatana contra un rival absolutament desbordat.