Lliga Europea

El Vic torna a golejar el Diessbach suís

Hoquei sobre patins. Els visitants van ser els que van inaugurar el marcador

VIC 10 DIESSBACH 1

CP VIC:Camps, Burgaya, Bancells, Presas i Llorca –cinc inicial–; Ordeig, Casas, Cristian Rodríguez, Clos i Raurell.RSC DIESSBACH:Silva, Torres, Kissling, Faria i Wyss –cinc inicial–; Galán, Kummer, Arn, Schmid i Klöti.GOLS:0-1 (5') Kissling. 1-1 (9') Llorca. 2-1 (15') Llorca. 3-1 (16') Casas. 4-1 (17') Ordeig. 5-1 (23') Casas. 6-1 (27') Burgaya. 7-1 (43') Kummer (p.p.). 8-1 (45') Cristian Rodríguez. 9-1 (47') Casas. 10-1 (49') Presas.ÀRBITRE:Torsten Flossel i Daniel Loewe (Alemanya).FALTES:12 del Vic i 10 del Diessbach.COMENTARI:El Vic va golejar sense problemes el Diessbach per consolidar-se al segon lloc del grup A de la lliga europea i afrontar els decisius duels amb el Benfica i el Lodi. El Vic va començar refiat contra un Diessbach tancat en zona i va permetre que Kissling marqués primer. El gol va activar el Vic i només treure de centre Burgaya responia amb una canonada al pal i Llorca feia lluir Silva en dues ocasions. El jugador cedit pel Barça va capgirar el marcador. Al minut 9 empatava amb una excel·lent rematada i al 15 desviava un xut exterior cap a la xarxa. Un minut després va ser Casas, i Ordeig es va apuntar a la golejada i va fer el quart del Vic. El Diessbach ja només inquietava amb xuts des de fora i tímides arribades. El 5-1 va ser de Martí Casas, just abans del descans. La segona part no va tenir història. Només començar Burgaya va fer el sisè i Kissling va errar la directa per acumulació davant Raurell, que substituïa Camps. El 7-1 se'l va fer Kummer en pròpia porta després d'un xut de Romà. Cristian, Casas i Presas van arrodonir la golejada als darrers minuts davant la porteria ara defensada per Klöti.