Lliga Europea

El Reus juga amb foc però es classifica

Hoquei sobre patins. Va remuntar i ja és en els quarts de la lliga europea

REUS 5 QUEVERT 4

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Platero, Casanovas, Torra, Àlex Rodríguez —cinc inicial—, Raül Marín, Joan Salvat i Torné.DINAN QUEVERT:Cantarero, Carles Rodríguez, Macià, Cirilo, Turluer —cinc inicial—, Lepolodec, Nedder. Le Roux i Burgoa.GOLS:0-1 (2') Carles Rodríguez. 0-2 (3') Cirilo. 0-3 (13') Nedder. 1-3 (16') Platero. 2-3 (31') Casanovas, de penal. 2-4 (42') Macià. 3-4 (46') Marín. 4-4 (46') Torra. 5-4 (48') Torra, de falta directa.ÀRBITRES:Pinto i Almeida (Portugal).FALTES:15 del Reus i 15 del Quevert.COMENTARI:El Reus Deportiu la Fira va haver de remar molt contra corrent per arribar a bon port, i una nit que pintava magra va acabar tancant-la amb un somriure d'orella a orella en guanyar per 5-4 el Quevert francès i, de retruc, obtenir el bitllet per a quarts de final de la lliga europea, ja que el Forte dei Marmi italià va guanyar l'Sporting de Portugal. Ara amb un empat contra els italians seran primers de grup. El triomf va ser tremendament disputat. I és que van haver de remuntar un 0-3 i un 2-4. Per sort, un tram final de vertigen, una dosi de sort en moments puntuals i els mèrits de jugadors com Torra o Henriques van acabar capgirant un resultat advers fins a situar-lo en el 5-4 final. L'inici de partit dels reusencs va ser molt dolent i el Quevert es va avançar amb tres gols en 13 minuts. Els locals es van despertar amb aquestes bufetades, es van posar a la feina amb diligència i van remuntar, però encara quedava un ensurt més. Els visitants van forçar una directa en l'últim minut. Henriques es va fer immens i va salvar la victòria.