Lliga Europea

Duels durs en la CERS

Hoquei sobre patins. El Vilafranca rep el Barcelos en la repetició de la final. El Caldes juga a casa contra el Trissino, i l'Igualada, a Viareggio

El Cafès Novell Vilafranca rep avui el Barcelos (20.30 h) en l'anada dels quarts de final de la CERS en la repetició de la final del 2016, en què els portuguesos van guanyar el campionat a casa. El Vilafranca no travessa un bon moment en l'OK Lliga –és en zona de descens–, però espera reaccionar. El Barcelos, cinquè en la lliga, manté el bloc amb Reinaldo Ventura, Querido i Vieirinha, i s'ha reforçat amb la perla del planter del Porto, el jove Álvaro Morais. El Recam Làser Caldes, per la seva banda, espera rendibilitzar el seu bon moment després d'empatar amb el Reus per batre a la Torre Roja el Trissino (20 h). El novè de la lliga italiana va canviar de tècnic fa dues setmanes i va obtenir una important victòria contra el líder (Forte dei Marmi). Els seus jugadors més destacats són Maxi Oruste, Kilian Aguilar –exjugador del Calafell, l'Alcoi i el Blanes–i Alberto Greco. És l'equip que menys gols marca en la seva lliga: 45 en 17 jornades.

L'Igualada Calaf Grup viatja a la pista del Viareggio dels catalans Xavi Costa i Xavi Rubio (21 h), tot i que sembla que l'ampostí Costa és baixa probable per un trencament en el nas. L'equip d'Alessandro Bertolucci –el seu germà Mirko encara juga–és tercer a Itàlia i va fer fora el Moritz Vendrell en els vuitens. Emanuel Garcia, peça clau dels igualadins, va jugar dues temporades a les files italianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)