Lliga Europea

hoquei patins

lliga europea

Empat espectacular

Lliga europea. El Vic es va situar 4-0, però el Benfica va aconseguir la igualada en la segona part. Els osonencs en faran prou amb un empat a la pista del Lodi per passar a quarts de final

VIC 4 BENFICA 4

CP VIC:Gerard Camps, Jordi Burgaya, Romà Bancells, Mia Ordeig i Cristian Rodríguez –cinc inicial–, Roger Presas, Martí Casas i Sergi Llorca.SL BENFICA:Guillem Trabal, João Rodrigues, Valter Neves, Carlos Nicolía i Diogo Rafael –cinc inicial–, Tiago Rafael, Jordi Adroher, Miguel Rocha i Diogo Almeida (p.s.).GOLS:1-0 (4') Ordeig. 2-0 (6') Burgaya. 3-0 (13') Cristian Rodríguez, de penal. 4-0 (18') Bancells, de penal. 4-1 (25') João Rodrigues. 4-2 (32') João Rodrigues. 4-3 (38') Rafael. 4-4 (40') Adroher.ÀRBITRES:F. Ferrari i G. Andrisani (Itàlia). Targeta blava a Ordeig, Presas, Valter Neves i Diogo Rafael (2).FALTES:9 del Vic i 11 del Benfica.

El Vic en farà prou amb un empat a Lodi en la darrera jornada de la lliga europea per passar a quarts. Això és gràcies al treballat punt aconseguit ahir contra el campió d'Europa, el Benfica, en un partit d'hoquei total, tot un espectacle per als aficionats, que van gaudir de valent. En el minut 3 Ordeig va inaugurar la golejada gràcies a una passada de Burgaya que el va deixar sol dins l'àrea perquè marqués a la mitja volta per l'escaire. Dos minuts després Bancells va assistir Burgaya, que davant del porter va aixecar la bola, va fer uns tocs i la va clavar a la porteria de Trabal, un gol a l'abast de pocs. El Vic encara en faria dos més gràcies a Cristian i Bancells, tots dos de penal a l'escaire dret de Trabal. El Benfica va posar-se les piles i va pressionar el Vic, però una bona defensa i un Camps esplèndid mantenien la porteria a zero i això permetia als vigatans seguir generant ocasions en un partit boig ple d'anades i vingudes. A dos segons del descans el Benfica va trobar la sort quan João Rodrigues va batre Camps en el rebuig d'una falta.

En el segon temps va seguir la bogeria d'ocasions a banda i banda. El Vic va ser incapaç de superar Diogo Almeida, que havia entrat en lloc de Trabal, i va salvar el seu equip una vegada rere l'altra davant un Vic que no parava de generar ocasions, encara que sense prou encert. En el minut 32 Diogo Rafael va assistir João Rodrigues, que a la mitja volta va clavar la bola a l'escaire, i sis minuts més tard, Rafael va disparar un obús a la porteria de Camps per fer el 4-3. El partit estava calent i una blava a Presas va permetre a Adroher empatar de falta directa. A partir d'aquí molts nervis i més ocasions: Casas va tenir la falta directa, però Almeida la va desfer amb una doble aturada, i a dos minuts del final Camps va salvar el Vic en un un contra un. En l'últim minut una rebequeria de Rafael va deixar el Benfica amb dos homes menys, però el Vic no ho va aprofitar.