Internacional

El Barça, brillant campió

Hoquei sobre patins. L’equip blaugrana va derrotar el Follonica per 3-6 en la final de l’Eurohockey sub-17 jugat a Blanes

El Barça va aixecar ahir el títol de l’Eurockey Cup sub-17 per primera vegada en la seva història. Els blaugrana van superar per 3-6 l’actual campió italià, el Follonica, en la final jugada a la Ciutat Esportiva de Blanes. El primer cop el va donar el Barça al minut 9, quan Aleix Ordóñez va fer el 0-1. Els italians van capgirar el resultat ràpidament amb els gols de Francesco Banini i Oscar Bonarelli. Abans del descans, un doblet de Jordi Mateos en un minut va tornar a avançar els blaugrana (2-3). En la segona part, tot i un altre gol de Francesco Banini en el minut 15, el Barça va rematar el partit mitjançant d’Àlex Estrada i Aleix Ordóñez. El Porto acaba en tercera posició després de guanyar l’Sporting CP per 2-5. El Noia va acabat sisè i l’ICG Software Lleida ha estat el setè classificat d’un total de setze equips. El cinc ideal del torneig el formem el porter Martí Almerich (FC Barcelona), juntament amb Andrés Castaño (FC Porto), Gustavo Pato (Sporting CP), Francesco Banini (Follonica Hockey) i Jordi Mateos (FC Barcelona).