el9cers

El Voltregà i el Lleida, solvents, encarrilen els quarts de final

Copa de la CERS. Els osonencs van empatar a la pista del Correggio (6-6) i els de la Terra Ferma van vèncer el Tomar (4-2)

El Voltregà i l’ICG Software Lleida van fer els deures en l’anada dels quarts de la CERS i mantenen serioses aspiracions d’accedir a la final a quatre. La tornada es jugarà el 10 de març. El Lleida va fer vibrar l’afició i va vèncer el Tomar portuguès per 4-2. Andreu Tomàs va avançar (5’) els locals i Darío Giménez va fer el segon (17’). En el tram final del primer temps el Tomar va reaccionar (2-2). Creus va marcar el 3-2 (30’) i Dario Giménez, executant amb mestria una directa, va clavar el 4-2 (40’). El Voltregà, per la seva banda, va empatar (6-6) a la pista del Correggio italià tot i anar gairebé sempre per davant gràcies a la gran actuació de Petxi Armengol. El català dels locals Kilian Aguilar, però, va fer el 6-6 quan només faltaven 19 segons en una badada després del rebuig d’una directa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)