Copa

Hoquei sobre patins

Copa

El primer temps decideix

La copa. El Lloret Vila Esportiva va ser superat des de l’inici pel Liceo en els quarts de final. Els gallecs s’enfrontaran a l’Igualada Rigat en la primera semifinal de demà

LICEO 3 LLORET 0

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Edu Lamas i Torres –equip inicil–; Carlo Di Benedetto, Coy i Miras.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Rubén Fernández i Gallardo.GOLS:1-0 (2’) Edu Lamas. 2-0 (14’) Miras, de penal. 3-0 (23’) Josep Lamas.ÀRBITRES:O. Valverde i I. González. Van mostrar targeta blava a Torres i Marc Grau.FALTES:12 del Liceo i 15 del Lloret.

El Lloret Vila Esportiva no va poder plantar cara al Liceo i va ser eliminat en els quarts de final de la copa després de ser superat des de l’inici pel conjunt gallec. Els lloretencs van encaixar el primer gol en el minut 2 de partit, i a partir d’aquí els gallecs van tenir el control i no van donar cap opció perquè el partit fos anivellat. El Liceo jugarà la seva quarta semifinal consecutiva i l’onzena en els darrers dotze anys, amb moltes ganes d’arribar a una final de copa que no juga des de l’any 2004, quan va guanyar el seu darrer títol. El seu rival en la semifinal serà l’Igualada Rigat, que va guanyar la primera semifinal.

Els lloretencs no van poder aguantar la bona sortida a pista del Liceo, que no volia cap entrebanc, va anar a buscar un gol matiner i Edu Lamas el va aconseguir amb un xut des de lluny en el minut 2 de partit. El Lloret no estava centrat a la pista, i en el minut 5 els àrbitres van mostrar una doble targeta blava a Marc Grau pel Lloret i a David Torres pel Liceo. Poc després el tècnic dels selvatans, Manolo Barceló, va demanar temps mort per reorganitzar l’equip. Els gallecs, amb el marcador a favor, controlaven el partit, però sabien que necessitaven més avantatge. El porter local, Ferran Serra, va fer una bona aturada salvant el segon gol dels gallecs, però un minut després no va poder fer res en un penal llançat perfectament per Sergi Miras (2-0). El Liceo no va abaixar la seva intensitat en el joc i el Lloret tampoc, i les faltes d’equip es van anar acumulant (8-8 al descans). A dos minuts del descans Josep Lamas va marcar el 3-0 i va deixar molt a favor del seu equip la classificació amb tota una segona meitat per endavant.

Faltes directes

En els primers minuts de la segona part les nombroses faltes dels dos equips en el primer temps els van passar factura i tots dos van arribar a les deu i van tenir una falta directa en contra. El Lloret ho va fer en el minut 3 després de la represa i Josep Lamas va enviar la bola al pal. Uns minuts després, en el 9, va ser el Lloret el que va disposar d’una falta directa però el porter Xavier Malián va aturar el llançament de Marc Grau. Els lloretencs tenien ganes de marcar almenys un gol en aquesta nova aparició en els quarts de final de la copa, i ho van intentar. Xavier Malián, però, va estar encertat a la porteria del Liceo i va aturar algunes bones ocasions dels jugadors del Lloret. El Liceo encara va tenir una gran ocasió per ampliar el marcador amb una falta directa per la quinzena falta del Lloret però, Edu Lamas no la va transformar i el partit va acabar amb el 3-0 i el Lloret eliminat.

SANCIONS D’INICI

2
Targetes blaves.
Van mostrar els àrbitres a Marc Grau i a David Torres en el minut cinc de partit

ELS PROTAGONISTES

Hem tingut la sort de posar-nos a davant aviat. Deixar la porteria a zero dona confiança
Xavi Malián
PORTER DEL LICEO
Ens ha condicionat bastant el gol al cap de dos minuts. El guió per a nosaltres no era aquest
Manolo Barceló
ENTRENADOR DEL LLORET
No hem competit tant bé com ens hauria agradat. En la segona part no els hem fet mal
Ferran Serra
PORTER DEL lLORET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)