Copa

Semifinals de poca tradició

La prèvia. El Liceo i l’Igualada Rigat no s’han enfrontat mai en una segona eliminatòria en el format actual de la copa, mentre que el Barça Lassa i el Reus Deportiu només s’han creuat una vegada, amb victòria dels blaugrana

Els quarts de final només van deixar fora de les semifinals un dels quatre caps de sèrie, el Noia Freixenet, que va caure contra l’Igualada Rigat en el partit teòricament més anivellats de la primera eliminatòria. El conjunt igualadí s’enfrontarà al Liceo mentre que el Barça Lassa jugarà contra el Reus Deportiu en unes semifinals de poca tradició.

L’Igualada feia dotze edicions que no es classificava per a una semifinal. La darrera vegada va ser l’any 2006 també a Lloret de Mar. Des de llavors ha jugat la copa quatre vegades i en totes elles ha quedat fora en els quarts. El conjunt gallec és un habitual de les semifinals, deu en les darreres onze edicions, però en cap d’elles ha accedit a la final. La darrera que va disputar va ser el 2004 i la va guanyar precisament contra l’Igualada. En el format actual els igualadins i els gallecs no s’han trobat mai en una semifinal. La darrera vegada va ser en l’edició del 1994 quan es va disputar una final a quatre i el Liceo va vèncer (3-1). Anteriorment, quan les semifinals es disputaven a doble partit es van veure les cares l’any 1985 i els gallecs van guanyar els dos partits i van passar a la final.

Els blaugrana, que han jugat les dinou edicions en el format actual, i els roig-i-negres –que se n’han perdut dues–, s’han trobat només un cop en les semifinals. Va ser l’any 2009 i el Barça va guanyar (4-2). En la semifinal d’anada i tornada de l’any 1983 el Reus es va classificar i va ser campió. El Barça i el reus s’han trobat més vegades en les finals, sis en la història i quatre en aquest format.

FEIA DOTZE ANYS

L’Igualada es va classificar per últim cop per una semifinal de copa l’any 2006
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)