Copa

ESPORTS

El Calmar Vilanova jugarà la final davant la seva afició contra el Gijón

Hoquei sobre patins. La copa femenina. Ha derrotat per un mínim 1-0 a un Vila-sana que ha lluitat fins al final

El Calmar Vilanova s’ha classificat brillantment per la final de la copa femenina al derrotar per un mínim 1-0 a un Vila-sana molt lluitador. Les amfitriones lluitaran pel títol contra l’Hostelcur Gijón, que en la primera semifinal ha eliminat el Voltregà, el Campió, en els penals. El Vilanova va disputar la seva última final l’any 2009 i va aconseguir el títol. En la semifinal contra el Vila-sana les vilanovins van haver de treballar i lluitar molt, i només un gol de Maria Figuerola a un minut del descans va decantar el partit al seu favor.