Europeu

Dos mons sobre patins

Hoquei sobre patins. Espanya derrota Holanda en l’europeu en un partit que va quedar pràcticament decidit en els tres primers minuts

HOLANDA 2 ESPANYA 14

HOLANDA:J. van der Dungen, Eric Vives, Bischoff, R. van der Dungen i Tety Vives -inicial-; Migalhas, Jansens, Morera i Tiborghs.ESPANYA:Malián, Pau Bargalló, Alabart, Roca i Adroher-; Casanovas, Marín i Edu Lamas i Font.GOLS:0-1 (3’) Bargalló. 0-2 (3’) Bargalló. 0-3 (4’) Bargalló. 0-4 (13’) Casanovas. 0-5 (16’) Marín. 0-6 (22’) Adroher. 0-7 (29’) Font. 0-8 (29’) Adroher. 0-9 (29’) Bargalló. 0-10 (31’) Adroher (f.d.). 0-11 (40’) Lamas (p.). 0-12 (40’) Font. 0-13 (43’) Marín. 0-14 (45’) Lamas. 1-14 (44’) T. Vives (f.d.) 2-14 (46’) T. Vives.ÀRBITRES:Ulrich (ALE) i Sousa (POR). Blaves a Bischoff i Marín.

2 0 0 2 0 39

Anglaterra-Bèlgica (10 h); Espanya-Alemanya (20 h); Holanda-Itàlia (22 h).

La selecció espanyola, amb nou catalans i un gallec, es va tornar a passejar ahir en el segon partit de l’europeu de la Corunya i va apallissar Holanda. La primera fase, amb excessives desigualtats de nivell, serveix per situar-se i garantir els millors encreuaments per evitar Portugal fins a la hipotètica final. La bacanal golejadora s’explica per desfer un hipotètic empat amb el criteri de la diferència de gols global. Sigui com vulgui, un penal que Pau Bargalló va estavellar al pal va acabar servint per obrir la llauna. Roca va recollir el rebuig i va assistir el mateix Bargalló. Ell mateix, a la mitja distància, va marcar el 2-0 en l’acció posterior. El de Sant Sadurní va completar el trio de gols en només quatre minuts (3-0). Liderada pel jugador de l’Igualada Tety Vives –dos gols, un gran mèrit–, Holanda no va trobar arguments. El primer temps va acabar amb 0-6 i el monòleg va continuar en la segona part. Malgrat l’amplitud del resultat, Espanya va fallar tres faltes directes i un penal i Holanda va fallar una directa i en va marcar una altra.