Europeu

Dues victòries més en l’europeu femení

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola, amb set catalanes, lidera la competició amb tres victòries en tres partits. Ha guanyat Suïssa (12-0) i Itàlia (7-1)

La selecció espanyola femenina, amb set catalanes i tres asturianes, va sumar dues victòries més en l’europeu que s’està disputant a Portugal i lidera la classificació amb nou punts després de tres partits guanyats. El títol es decideix en una lligueta entre set equips. En el partit del matí la selecció Suïssa no va ser rival i va ser golejada per 12-0. El combinat dirigit per Ricard Ares ha marcat en el primer minut de partit i al descans ja ha sentenciat amb un 5-0. Al vespre l’equip estatal ha superat a Itàlia per 7-1. El conjunt italià ha oposat més resistència i ha organitzat una bona defensa que ha resistit forces minuts. Al descans s’ha arribat amb un 3-0.