Europeu

La RFEP proposa el dia 24 i la WSE no l’accepta

Hoquei sobre patins. Diu que els arbitres no estan disponibles i que l’europeu femení no es pot acabar abans de l’1 de novembre

El minut i 45 segons que falten per acabar de l’últim partit de l’europeu femení entre Portugal i Espanya (2-3) continuen sense data. La proposta de la Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) no ha estat acceptada per la federació europea (World Skate Europe Rink Hockey) perquè els arbitres no estan disponibles, i ara diu que ha de ser un cap de setmana posterior a l’1 de novembre.

La federació espanyola va enviar la proposta del dia 24 d’octubre, dimecres vinent, per intentar que tot plegat acabés al més aviat possible i evitar en la mesura del que sigui possible –tal com deia en el seu comunicat– causar més perjudicis tant a les jugadores com a les lligues femenines dels dos països que s’han de començar a disputar. L’OK Lliga femenina aquest mateix dissabte, dia 20, i la primera fase de la lliga portuguesa el 4 de novembre.

La resposta de la WS Europe RH ha estat molt ràpida aquest cop i en un nou comunicat ha afirmat que no podia acceptar la data perquè els arbitres que dirigien el partit, l’italià Massimiliano Carmazzi i el francês Julien Thibaud, no hi podrien ser, un arran d’un accident i l’altre perquè no està disponible. La federació europea també afegeix ara que no es podrà jugar abans del dijous 1 de novembre i que haurà de ser en un cap de setmana, uns requisits que no va mencionar en la primera resolució que va enviar a les dues federacions en un primer moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)