el9cers

El Citylift Girona guanya 7-1 el Darmstadt en el debut europeu a casa

Hoquei sobre patins. Els gironins jugaran contra el Lleida l’1 de desembre l’anada dels vuitens de final de l’Europa Cup

El Citylift Girona ha guanyat 7-1 el seu primer partit com a local en competició europea, en la tornada dels setzens de final de l’Europa Cup contra el Darmstadt; a qui ja havia superat en l’anada (1-6). Els de Ramon Benito, que jugaran els vuitens contra el Lleida –campió en la darrera edició de la segona competició continental– amb l’anada a Palau l’1 de desembre, han enllestit de seguida el resultat i després de fer l’1-0 al minut dos, encara en la seva primera possessió, ja guanyaven 2-0 al sis.

Una ràfega de joc local ha obert encara més la diferència abans dels descans 4-0 i, també, abans que els alemanys marquessin el seu gol (4-1) a 5:41 per la mitja part. Amb 5-1 a l’inici de la segona meitat el Citylift ha necessitat 17 minuts per marcar, mitjançant Oriol Garcia. Fins llavors, el protagonisme ha estat per a Marçal Coll amb les seves aturades a la porteria gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)