Internacional

Dos catalans campions

Hoquei sobre patins. Eloi Mitjans i Gerard Teixidó són bàsics en el títol del Breganze en la copa d’Itàlia superant el Sarzana (3-2) en la final

Eloi Mitjans (Sant Sadurní 1987) i Gerard Teixidó (Vic 1989) han estat bàsics en el títol de copa conquerit diumenge a Trissino pel Breganze contra el Sarzana (3-2). Els dos grans favorits eren el Lodi, el líder de la Lega, i el Forte dei Marmi. Onze jugadors catalans van disputar la copa, que ha tingut quatre campions diferents en les darreres quatre edicions. El Breganze, entrenat per l’ex-Alcoi Diego Mir, va ser campió el 2015 amb Guillem Cabestany com a tècnic i Jordi Adroher.

Mitjans i Teixidó van fer tres gols cadascun. El sadurninenc en va marcar dos en els quarts contra el Valdagno (5-4) i un en la semifinal contra el Forte (6-2). Teixidó en va fer un en la final i un parell en la semifinal. També va fer tres gols el mataroní del Forte Martí Casas. Quan jugava en el Noia, Mitjans va guanyar la CERS precisament contra el Breganze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)