Lliga Europea

El Barça Lassa es classifica per la final a quatre de la lliga europea

Hoquei sobre patins. Ha sigut superior al Noia Freixenet i l’ha derrotat per 7-0 en la tornada dels quarts de final. Estarà entre els quatre millors d’Europa per vuitena temporada consecutiva

El Barça Lassa s’ha classificat per la final a quatre de la lliga europea al derrotar el Noia Freixenet per 7-0 en el partit de tornada dels quarts de final. Els blaugrana han passat a la semifinal de la màxima competició europea per un global d’11-3, i esperen el rival que sortirà del partit entre el Porto i el Forte Dei Marmi. En l’anada els portuguesos van guanyar per 1-5 a Itàlia. Aquesta és la vuitena temporada consecutiva que el Barça estarà entre els quatre millors equips d’Europa. L’últim cop que no ho va aconseguir va ser en la final a vuit de la temporada 2010/11 en que va perdre en els quarts de final.

Els blaugrana han sortit a decidir el partit i l’eliminatòria des del primer minut i el ritme de joc ha sigut molt intens. Els dos equips han tingut ocasions i en el minut cinc ha arribat el primer gol del Barça. Els de Sant Sadurní han disposat d’un penal per empatar però no l’han aprofitat. Aquesta ha sigut la tònica del partit. Els blaugrana han transformat les seves ocasions i s’han situat amb un 4-0 al descans, marcant un gol de penal i un altre de falta directa. Per la seva part el Noia no ha tingut fortuna davant la porteria contraria al llarg de tot el partit i ha desaprofitat un penal i dues faltes directes, i ha enviat dues boles al pal.

En la segona meitat no hi ha hagut tanta intensitat i el Barça ha assegurat la victòria i ha ampliat el marcador fins el 7-0 final. Matías Pascual segueix encertat de cara a gol i n’ha fet tres pel conjunt blaugrana.