Lliga Europea

Golejant cap a la ‘final four’

Hoquei sobre patins. Ha estat superior al Noia Freixenet en la tornada dels quarts de final de la lliga europea. Estarà entre els quatre millors d’Europa per vuitena temporada consecutiva

BARÇA 7 NOIA 0

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Bargalló, Pascual i Rodrigues –equip inicial–; Álvarez, Alabart, Roca, Joseph i Efgurrola.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Costa, Llorca i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Marc Grau, Edu Fernández, Montserrat i Xus Fernández.GOLS:1-0 (5’) Pascual. 2-0 (16’) Pascual. 3-0 (18’) Rodrigues, de penal. 4-0 (19’) Bargalló, de falta directa. 5-0 (44’) Rodrigues. 6-0 (47’) Pascual. 7-0 (47’) Gual, de penal.ÀRBITRES:J. Pinto i O. Panza (Portugal). Van mostrar targeta blava a Roca i Alabart, del Barça, i Costa, del Noia.FALTES:14 del Barça i 17 del Noia.INCIDÈNCIES:Hi va haver 2.526 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa es va classificar per a la final a quatre de la lliga europea en golejar el Noia Freixenet per 7-0 en el partit de tornada dels quarts de final, en què va ser superior i es va mostrar molt més efectiu. Els blaugrana van passar a la semifinal de la màxima competició europea per un global d’11-3, s’enfrontaran al Porto. Aquesta és la vuitena temporada consecutiva que el Barça estarà entre els quatre millors equips d’Europa i disputarà la semifinal. L’últim cop que no ho va aconseguir va ser en la final a vuit de la temporada 2010/11, en què va perdre en els quarts de final.

Després de la victòria mínima del partit d’anada per 3-4, els blaugrana no van voler donar cap possibilitat a la sorpresa i van sortir molt concentrats per decidir el partit i l’eliminatòria des del primer minut. El ritme de joc va ser molt intens i els dos equips van tenir ocasions. Va ser el barça qui va inaugurar el marcador en el minut 5 amb un xut de lluny de Matías Pascual, que es va mostrar molt inspirat i va acabar aconseguint tres gols. El Noia també va tenir ocasions i la millor en aquests minuts va ser un penal que no van poder transformar. El porter del conjunt blaugrana, Sergi Fernández, va brillar sota els pals i va saber mantenir la seva porteria a zero. A banda d’aquest penal, els de Sant Sadurní també van disposar de dues faltes directes durant el partit, que no van aprofitar, i van enviar dues pilotes al pal. Els blaugrana sí que van saber transformar les seves ocasions i van arribar al descans amb un 4-0 al seu favor que pràcticament va deixar sentenciat el partit, l’eliminatòria i la classificació.

En la segona meitat no hi va haver tanta intensitat en el joc, tot i que també hi va haver ocasions de marcar per als dos conjunts. El Barça va controlar el partit i va assegurar la victòria. En els darrers 6 minuts va ampliar el resultat i es va situar amb el 7-0 final.

El rival dels blaugrana en la semifinal serà el Porto, que va eliminar en els quarts el Forte dei Marmi italià per un global de 8-3. Els portuguesos ja havien guanyat en l’anada per 1-5 i en la tornada van tornar a vèncer per 3-2.