Mundial

Es refà amb una clara golejada

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola sub-19 masculina supera Suïssa des de l’inici

SUïSSA 0 ESPANYA 9

SUÏSSA:Carluccio, Dysli, Schuler, Gottwald i Wittwer –inicial–; Loye, Devittori, Matti, Scheidegger i Hasler.ESPANYA:Pons, Duch, Alonso, Pujadas i Gabarró –inicial–; Pujalte, Ramírez, Marimón, Llenas i Pérez.GOLS:0-1 (4’) Alonso. 0-2 (6’) Marimón. 0-3 (6’) Marimón. 0-4 (8’) Llenas. 0-5 (14’) Pujalte. 0-6 (18’) Gabarró. 0-7 (19’) Ramírez. 0-8 (30’) Marimón. 0-9 (34’) Llenas.ÀRBITRES:Fernández i Bell. Van mostrar targeta blava a Pujadas.FALTES:8 de Suïssa i 4 d’Espanya.

La selecció espanyola sub-19 masculina va golejar clarament Suïssa (0-9) en la segona jornada dels Worl Roller Games i es va refer de l’ensopegada del primer dia en què va perdre ajustadament contra l’Argentina. El combinat estatal, amb deu jugadors catalans, va dominar des de l’inici el seu rival i en el minut sis de joc ja guanyava per 0-3. En la primera meitat, la diferència en el marcador va anar creixent fins que es va arribar al descans amb un clar 0-7 que havia decidit completament el partit.

En la segona meitat, Espanya va abaixar una mica el ritme, però va ampliar el marcador amb dos gols més. Aleix Marimón va marcar tres gols, dos dels quals en vint segons en l’inici del partit, i va ser el més destacat. Oriol Llenas, per la seva banda, va fer dues dianes.

En l’altre partit del grup de la jornada, l’Argentina i Xile van empatar a sis gols. Espanya s’enfrontarà avui als xilens per saber en quina posició accedirà als quarts de final.