Mundial

Primeres de grup solvents

Hoquei sobre patins. Espanya supera la defensa zonal francesa, tanca la primera fase com a campiona del grup A i jugarà dijous els quarts contra el cuer del grup B, Portugal o Alemanya

FRANÇA 0 ESPANYa 7

FRANÇA:Michoud, Daribo, Lafourcade, Paredes i Couderc -equip inicial-; Bena, Gohet, Corbina i Chloe.ESPANYA:Vicente, Busquets, Puidueta, Díez i Lolo -equip inicial-; Florenza, Casaramona, Piquero i Sanjurjo.GOLS:0-1 (15’) Piquero. 0-2 (25’) Díez. 0-3 (37’) Florenza. 0-4 (45’) Florenza. 0-5 (46’) Puigdueta. 0-6 (47’) Puigdueta. 0-7 (48’) Lolo.ÀRBITRES:J. Duarte i B. Sousa.FALTES:2 de França i 4 d’Espanya.

La selecció espanyola va rubricar ahir contra França el tercer triomf en tres partits i jugarà dijous els quarts contra el quart i pitjor classificat del grup B, que serà el perdedor del partit que avui juguen Portugal i Alemanya o, si empatessin, el que acabi quart del grup B.

Una canonada exterior perfecta de Piquero va situar el 0-1 davant un rival que va evitar el cos a cos conscient de la seva inferioritat i es va arrecerar en una zona. França, això sí, no va arribar a la porteria de Vicente amb claredat en tot el primer temps. L’equip de Ricard Ares va moure la bola amb paciència però li va faltar clarividència per trobar la passada idònia al segon pal. Piquero va plegar en el tram final del primer període per culpa d’un fort cop al pòmul dret. Quan només s’havien jugat 36 segons del segon temps, Díez va aclarir el futur del partit amb un segon gol amb un altre tret exterior que va tocar en una defensa francesa. El començament, de fet, va se frenètic perquè les franceses també van tenir la seva millor ocasió. Florenza, a boca de canó, va aprofitar una assistència (0-3). I ella mateixa, inspirada, va robar la bola i fent un ganxo a la portera li va clavar el quart. Puigdueta es va afegir a la festa rematant primer, molt atenta, un rebuig de la portera i picant després amb un toc subtil el 0-6. Lolo va tancar la golejada amb el quart gol en els últims cinc minuts.