Mundial

Els nois d’Espanya, als quarts com a segons de grup

Hoquei en línia. Les noies juguen avui contra Canada per acabar primeres

La selecció espanyola masculina es va classificar per als quarts de final com a segona del grup B i s’enfrontarà a Canada per una plaça a les semifinals. L’equip estatal va guanyar Suïssa per 7-2 i va empatar a punts amb França, però la diferència de gols el va deixar en el segon lloc. Espanya podria haver estat primera si hagués guanyat per més de set gols, ho va intentar i va tenir un 6-0, però els suïssos van reaccionar en el tram final. Va destacar Álvaro Pons, amb tres gols.

La selecció espanyola femenina va golejar l’Índia per 14-0 en el tercer partit de la fase de grups i es va classificar per als quarts de final. Avui s’enfrontarà a Canada (17 h) amb la primera posició del grup en joc. La victòria d’Espanya va ser molt fàcil i en el descans ja guanyava per 7-0. Les tretze jugadores de pista van marcar i només va repetir, amb dos gols, Ana Uceda.