Mundial

Les noies d’Espanya jugaran els quarts contra Finlàndia

Hoquei en línia. En l’últim partit de la fase de grups s’han jugar la primera plaça contra el Canada però han perdut per un mínim 1-2

La selecció espanyola femenina ha acabat segona de grup C i jugarà els quarts de final contra Finlàndia, la segona del grup B. En l’últim partit de la fase de grups Espanya s’ha jugat amb el Canada la primera posició però ha perdut per un mínim 1-2 i ha acabat segona. Lucia Ruiz ha avançat al conjunt estatal en el minut cinc, però les canadenques han donat la volta al marcador abans d’arribar al descans. En la segona meitat la selecció espanyola ha buscat l’empat i ha tingut ocasions però la portera del Canada ha fet bones aturades i ha mantingut la mínima avantatge al seu favor.

El partit de quarts de final entre Espanya i Finlàndia es disputarà dijous a les nou del matí. En aquesta mateixa part del quadre està els Estats Units que ha finalitzat primera del grup A.