Mundial

Els quarts contra Finlàndia

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina perd contra el Canadà per un mínim 1-2 en l’últim partit de la fase de grups i acaba segona. El seu rival ha acabat segon del grup B

La selecció espanyola femenina va acabar segona del grup C i jugarà els quarts de final contra Finlàndia, que va ser la segona del grup B. En l’últim partit de la fase de grups Espanya es jugava amb el Canadà la primera posició del seu grup però va perdre per un mínim 1-2 i va acabar segona. Lucía Ruiz va fer avançar el conjunt estatal en el minut 5, però les canadenques van capgirar el resultat abans d’arribar al descans. En la segona meitat la selecció espanyola va buscar l’empat i va tenir ocasions, però la portera del Canadà va fer bones aturades i va mantenir el mínim avantatge a favor seu.

El partit de quarts de final entre Espanya i Finlàndia es disputarà demà a les nou del matí. El conjunt nòrdic va guanyar dos enfrontaments en el seu grup: es va imposar per 6-0 a la Gran Bretanya i per 8-1 a la Xina. La seva única derrota va ser contra la República Txeca, la primera del grup, per 8-2. En aquesta mateixa part del quadre hi ha els Estats Units, que han acabat primers del grup A i jugaran contra França. Els altres dos quarts de final els jugaran el Canadà i Itàlia, i la República Txeca i el Japó.