Mundial

Un monòleg amb golejada

Hoquei sobre patins. Les noies de Ricard Ares van per feina i avui s’enfrontaran a Itàlia, l’últim escull per arribar a la final de diumenge. Xile i l’Argentina buscaran l’altra plaça

alemanya 0 Espanya 7

ALEMANYA:Reinert, Hartje, Witchard, F. Neubert i Henkels -equip inicial-; K. Neubert, Dobbratz, Zech i Giersch.ESPANYA:Vicente, Puigdueta, Lolo, Piquero i Díez -equip inicial-; Busquets, Casarramona, Florenza i Sanjurjo.GOLS:0-1 (4’) Puigdueta. 0-2 (23’) Díez. 0-3 (32’) Piquero. 0-4 (33’) Busquets. 0-5 (37’) Florenza. 0-6 (43’) Casarramona. 0-7 (43’) Piquero.ÀRBITRES:J. Pinto (POR) i C. Fernández (BRA).FALTES:10 d’Alemanya i 6 d’Espanya.

La selecció espanyola femenina no va titubejar i va superar ahir en els quarts de final l’Alemanya del tècnic de Riudellots de la Selva Quim Puigvert. El camí d’Espanya per revalidar el títol conquerit a Nanquín 2017 passa, d’entrada, per no fallar avui davant Itàlia. L’equip transalpí va vèncer França (4-3) en un partit kafkià. Les franceses dominaven per 2-3 i les transalpines van empatar amb un gol de Giulia Galeassi a set segons del final. Quan faltaven 41 segons per acabar la pròrroga, de nou Galeassi va sentenciar. Pel que fa al duel d’Espanya, les noies de Ricard Ares van pressionar molt amunt i van controlar de manera radical la possessió, tot i que la defensa i la portera alemanyes van trampejar la primera part (0-2). Puigdueta, assistida per Piquero, va fer el 0-1. Díez va marcar el 0-2 aixecant la bola. Piquero (32’) va donar l’estocada (0-3) en un segon temps en què les diferències tècniques, tàctiques i de rotació es van accentuar.

A Vilanova, Xile va fer fora Portugal. Las marcianitas, impulsades per Catalina Flores (2) i Macarena Ramos (2), s’enfrontaran a l’Argentina.

Quarts de final
Itàlia-França 4-3
Alemanya-Espanya 0-7
Portugal-Xile 2-4
Argentina-Suïssa 11-0
Semifinals (avui)
Argentina-Xile 14.30 h
Itàlia-Espanya 17. 00 h
Final (diumenge) 12 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)