Mundial

Les noies són terceres

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina guanya la medalla de bronze per cinquena vegada, la segona consecutiva

ESPANYA 4 ITÀLIA 3

ESPANYA:López de Ochoa, Ucedo, Marques, Muñoz, Beltran, Madrenas, Reventós, Cassi, Ramos, Ruiz, Abrisqueta, Ayala, Merino, Sierra i Gonzalo.ITÀLIA:Biondi, Faravelli, De Rocco, Tartaglione, Ercolani, Speranza, Bisi, Sharon Roccella, Rebecca Roccella, Di Giovanni, Guazzi, Cipriano, Piccinini, Stocker, Novelli i Pompanin.GOLS:1-0 (3’) Elena Ramos. 2-0 (19’) Lucia Ruiz. 2-1 (24’) Rebecca Roccella. 2-2 (28’) Bisi. 3-2 (38’) Vega Muñoz. 3-3 (20’) Rebecca Roccella. Pròrroga: 4-3 (42’) Maria Ayala.ÀRBITRES:Z. Svobodova i R. Ruzickova.

La selecció espanyola femenina es va penjar la medalla de bronze del mundial al guanyar en el partit per la tercera posició a Itàlia. El combinat estatal es va imposar per 4-3 en la pròrroga després d’un partit molt disputat i anivellat. El combinat estatal es va avançar amb un 2-0 en la primera meitat amb gols d’Elena Ramos i Lucía Ruiz, però en l’inici de la segona part el conjunt italià va empatar (2-2). A dos minuts del final Vega Muñoz va tornar a avançar Espanya, però en el darrer minuts Itàlia va fer el 3-3, i va forçar la pròrroga, amb gol d’or. En el segon minut del temps suplementari la jugadora del Rubí Cent Patins Maria Ayala va marcar i va assegurar el tercer lloc. La selecció estatal ja havia guanyat el bronze l’any passat, i també el 2015, 2014, i 2012.

La selecció masculina va ser cinquena després de guanyar Suïssa (7-2).